Uygulama ile Aç

Google Pixel Watch 2'ye özel saat yüzleri sızdırıldı

Google'ın bu sonbaharda Pixel 8 serisiyle birlikte yeni akıllı saatini tanıtması bekleniyor. Wear OS 4 işlemciye sahip olacak yeni Pixel Watch 2 modelinin özel saat yüzleri sızdırıldı.

Google’ın yeni akıllı saatinin arayüzleri ortaya çıktı. Pixel Watch 2, dört yeni saat yüzüyle gelecek; Accessible, Arc, Bold Digital ve Analog Bold. Daha işlevsel ve renkli bu saat yüzleri güncellemeyle eski modellere gelmeyecek.

Ayrıca bkz.

Google Pixel Watch 2 akıllı saatinin özellikleri netleşti

Pixel Watch 2 saat yüzleri eski modele gelmeyecek

Accessible, adından da anlaşılacağı üzere çeşitli renklerde okunması kolay yazı tipleri içeren ve sınırlı komplikasyonun eklenebildiği saat yüzü.
Arc, halka etrafında bazı bilgilere ek olarak en fazla dört komplikasyonun eklenebildiği, Apple Watch benzeri saat yüzü.
Bold Digital ve Analog Bold, Android 14’ün kilit ekranıyla eşleşen stiller sunuyor. Dijital sürümde en fazla üç komplikasyon gösterilirken; analog yüz, komplikasyonların yanı sıra halka etrafında bilgiler içeriyor.

Yeni renkli görünümler, Wear OS 4’ün materyal dinamik temasıyla ve Google’ın üzerinde çalıştığı yeni kayışlarla eşleşecektir. Bu saat yüzlerinin ilk Pixel Watch modeline gelmeyeceğini hatırlatalım.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
9 Yorumun Tamamını Gör