Anlık Bildirim

Google Pixel Watch 2'ye özel saat yüzleri sızdırıldı

Google'ın bu sonbaharda Pixel 8 serisiyle birlikte yeni akıllı saatini tanıtması bekleniyor. Wear OS 4 işlemciye sahip olacak yeni Pixel Watch 2 modelinin özel saat yüzleri sızdırıldı.

Google’ın yeni akıllı saatinin arayüzleri ortaya çıktı. Pixel Watch 2, dört yeni saat yüzüyle gelecek; Accessible, Arc, Bold Digital ve Analog Bold. Daha işlevsel ve renkli bu saat yüzleri güncellemeyle eski modellere gelmeyecek.

Pixel Watch 2 saat yüzleri eski modele gelmeyecek

Pixel Watch saat yüzü Accessible Tam Boyutta Gör
Accessible, adından da anlaşılacağı üzere çeşitli renklerde okunması kolay yazı tipleri içeren ve sınırlı komplikasyonun eklenebildiği saat yüzü.
Pixel Watch 2 saat yüzü Arc Tam Boyutta Gör
Arc, halka etrafında bazı bilgilere ek olarak en fazla dört komplikasyonun eklenebildiği, Apple Watch benzeri saat yüzü.
Pixel Watch 2 saat yüzü Analog Bold
Bold Digital ve Analog Bold, Android 14’ün kilit ekranıyla eşleşen stiller sunuyor. Dijital sürümde en fazla üç komplikasyon gösterilirken; analog yüz, komplikasyonların yanı sıra halka etrafında bilgiler içeriyor.

Yeni renkli görünümler, Wear OS 4’ün materyal dinamik temasıyla ve Google’ın üzerinde çalıştığı yeni kayışlarla eşleşecektir. Bu saat yüzlerinin ilk Pixel Watch modeline gelmeyeceğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim