Uygulama ile Aç

Huawei Band 7 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Abone Ol

Çinli teknoloji devi Huawei, 1,47 inç AMOLED ekranı, 96 spor modu ve sağlık izleme sensörleriyle Huawei Band 7 akıllı bileklik modelini tanıttı.

Huawei bugün yeni Band 7 akıllı bilekliğini resmi olarak tanıttı. Yeni cihazın odak noktası kompaktlık: ekran çerçeveleri küçüldü, kasa kalınlığı 9,99 mm'ye düştü ve ağırlığı sadece 16 gram.

Ayrıca bkz.

Apple, kendin onar hizmeti için iPhone parçaları satmaya başladı

Aynı zamanda Huawei Band 7, 1,47 inç ve 368 x 194 piksel çözünürlüğe sahip oldukça büyük bir AMOLED ekran kullanıyor. Cihaz, kalp atış hızı ve kan oksijen sensörlerine sahip, uyku izlemeyi (TruSleep 2.0 teknolojisi) ve adet döngüsünü takibini destekliyor. Akıllı bileklikte 96 spor modunun yer aldığını da belirtelim.

Huawei Band 7 fiyatı

Cihazın maksimum pil ömrü 14 gün olarak açıklandı. Manyetik şarja sahip ve beş dakikalık şarjın, iki gün boyunca çalışması için yeterli enerjiyi depolamasına olanak sağlayacağı belirtildi. Tabii ki, 5 ATM'ye kadar suya dayanıklılığı da var.

Huawei Band 7 iki versiyonda satışa sunulacak. Temel versiyonun maliyetinin 41 dolar, yerleşik NFC modülü ve mobil ödeme desteği olan sürümün maliyetinin ise 47 dolar olacağı açıklandı. Akıllı bilekliğin Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör