11
Uygulama ile Aç

iPhone 14 Pro ve Huawei Mate 50 Pro kamera karşılaştırması: Kim daha iyi?

Abone Ol

DxOMark tarafından iPhone 14 Pro ve Huawei Mate 50 Pro için hazırlanan kamera karşılaştırması verilerini sizler için derledik. Fotoğraflar hangi akıllı telefonun daha iyi olduğunu söylüyor?

DxOMark tarafından yayımlanan testler milyonlarca kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor. iPhone 14 Pro ve Huawei Mate 50 Pro bir kamera karşılaştırması için bir araya getirildi ve bu ikili bazı fotoğraflar ile videolar çekti.

Ayrıca bkz.

Huawei Mate 50 Pro dünyanın en iyi kameralı telefonu seçildi

 

iPhone 14 Pro ve Huawei Mate 50 Pro kamera karşılaştırması

DxOMark şu anda Huawei Mate 50 Pro'nun dünyanın en iyi kamera mimarisine sahip olduğunu düşünüyor. Telefonlara fotoğraf, video ve yakınlaştırma kalitesi ile ilgili puanlar veren bu karşılaştırma sitesinin yayımladığı bilgiler oldukça önemli.

İlgili testlerde DxOMark'ın kişisel fikirleri ve teknik analizleri yer alıyor. Derlediğimiz verilerde ise subjektif fikirler ve çok fazla teknik detay mevcut değil. Hazırladığımız galeride bu iki modelin çektiği fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Buradaki amaç kullanıcıları teknik özelliklerdeki detaylarda boğmamak ve son kullanıcıya bu ürünlerin fotoğraf ve video çekme konusunda pratikte neler yapabildiğini göstermek.

İçeriğimizdeki fotoğraflarda yer alan firma logoları hangi fotoğrafın hangi marka cihaz tarafından çekildiğini anlamanızı kolaylaştırması için eklendi.

Huawei Mate 50 Pro kamera testi 📱

Ana kamera özellikleri:

Puanlama:

Ayrıca bkz.

Huawei'den gövde gösterisi - Detaylı Huawei Mate 50 Pro incelemes

 

iPhone 14 Pro kamera testi 📲

Ana kamera özellikleri: 

Puanlama:

Ayrıca bkz.

53 bin liralık iPhone 14 Pro kutudan çıkıyor “Geçilir mi?”

 

(Güncellendi: )



Galeriyi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör