Uygulama ile Aç

Terra kurucusu Do Kwon için kırmızı bülten

Abone Ol

Terraforms ve Terra Luna kripto para organizasyonlarının kurucusu Do Kwon, tutuklama kararının ardından adreslerinde bulunamadığı için kırmızı bültenle aranacak.

40 milyar dolarlık bir ekosistemin çöküşüne sebep olan ve ardında sayısız mağdur bırakarak ortadan kaybolan Terra Luna vakfı kurucusu Do Kwon için hesap verme vakti yaklaşıyor. Interpol kuruluşu kırmızı bülten çıkardı.

Do Kwon için kırmızı bülten

Kaçmadığını ve hesap vermeye hazır olduğunu belirtmesine rağmen bir türlü ifade için kendisine ulaşılamayan Terra Luna kurucusu Do Kwon için sonunda kırmızı bülten çıkarma kararı alındı.

Ayrıca bkz.

Terra kurucusu Do Kwon için tutuklama kararı

Güney Kore savcıları ülkede bulunmayan Do Kwon’un Singapur’da olduğu iddiaları üzerine ülke makamlarına talep iletmiş ve yapılan araştırmalarda bahse konu adreste de olmadığı anlaşılmıştı. Sonrasında tutuklama kararı gelmişti. Bu noktada kırmızı bülten kaçınılmaz oldu.

Kripto para piyasasını adeta alt üst eden Do Kwon’un pek sorumluluk almak istemediği görülürken yaptığı bir paylaşımda kişisel görüşme veya bir oyun olmadığı sürece GPS koordinatlarını bilmeye kimsenin hakkı olmadığını açıklamıştı. Bu açıklama kafalarda soru işareti uyandırmıştı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör