Uygulama ile Aç

Microsoft durmuyor: Xbox Game Pass PC, 40 yeni ülkeye açıldı

Abone Ol

Xbox Game Pass abonelik sistemi ile kullanıcılardan olumlu yorumlar toplamayı başaran Microsoft, servisin PC sürümünü Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'da 40 yeni ülkeye getirdi. İşte detaylar

Xbox Series X/S ve Playstation 5 arasında kıyasıya rekabet sürerken, Xbox Game Pass abonelik sistemi pazarda büyük bir değişime neden oldu. Şimdi Microsoft, Xbox Game Pass PC'yi daha fazla ülkeye getiriyor.

Xbox Game Pass PC, 40 yeni ülkeye açıldı

Yapılan açıklamada Microsoft, Xbox Game Pass PC'nin Hırvatistan, İzlanda, Libya, Katar ve Ukrayna dahil olmak üzere Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'daki 40 ülkede erişime açıldığını duyurdu. Ayrıca Xbox Insider Hub uygulaması aracılığıyla satışa sunulan servis, ilk ay özel bir test fiyatına sahip olacak. Böylece kullanıcılar Microsoft'un PC Game Pass aboneliğinde bulunan yüzlerce oyunun tümüne erişebilecek.

Ayrıca bkz.

Microsoft şaşırdı! Uyumlu olmayan sisteme Windows 11 öneriyor

Yeni haberin ışığında Game Pass'in artık toplam 86 ülkede mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl Xbox CEO'su Phil Spencer, abonelik sisteminin konsollara kıyasla PC'de inanılmaz bir ivme kazandığından bahsetmişti. Nitekim Microsoft, PC Game Pass aboneliklerinde Ekim ayında yıldan yıla yüzde 159 artış bildirdi. Görünüşe göre yazılım devi, PC kullanıcılarına olan desteğini sürdürecek. 

İşte PC Game Pass'e erişim sağlayan 40 ülkenin tam listesi:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör