Uygulama ile Aç

Netflix yurtdışı abonelik fiyatlarına zam geldi! Sırada Türkiye mi var?

Artan maliyetler nedeniyle zam yapma kararı alan Netflix, ilk etapta 3 ülke belirledi. 1 cihaza izin veren Giriş ve 4 cihaza izin veren Ultra HD Premium paketlerin fiyatı arttı.

Gelişen ekonomik süreçler nedeniyle geçtiğimiz aylarda paket fiyatlarına zam yapacağını açıklayan Netflix, Hollywood grevi nedeniyle bu planını biraz ertelemişti. Grevin geçici olarak sona ermesinin ardından zamlar da gündeme geldi.

Netflix zamları yolda

Netflix ilk etapta ABD, İngiltere ve Fransa’da fiyat artışlarını başlatıyor. Firmanın reklamlı olarak sunduğu Netflix Ad-free özel plan ve Netflix Standart paket şu an için zamlı fiyatların dışında kalıyor. 1 cihaza izin veren Giriş (Basic) ve 4 cihaza izin veren Ultra HD Premium paketler zamdan etkileniyor. Buna göre yeni zamlı fiyatlar şu şekilde:

Ayrıca bkz.

Netflix fiyatı ne kadar? Güncel Netflix üyelik ücretleri

Netflix zamlı fiyatlar:

Ülkemizde Eylül ayı başlarında Netflix paketlerine zam gelmişti. Yeni gelişmelere bakarak aylık 100TL olan giriş paketinin ve aylık 200TL olarak Premium paketinin zamlanma ihtimalinden bahsedebiliriz. Henüz ülkemizde reklamlı paket kullanımda değil ancak pilot ülkelerde yeni aboneliklerin yüzde 30’unun reklamlı pakete geldiği belirtiliyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
66 Yorumun Tamamını Gör