Uygulama ile Aç

Sony yalnız kaldı: Nintendo, Switch’in fiyatına zam yapmayacak

Abone Ol

Geçtiğimiz hafta içerisinde Sony’nin PS5 sistemine zam yapmasının ardından dikkatler, diğer konsol üreticilerine döndü. Microsoft’un ardından Nintendo da zam planlarının olmadığını belirtti.

Küresel çip krizi ve artan küresel enflasyonlar yüzünden teknolojik aletler de fiyat artışı görmeye başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Sony, ABD dışındaki ülkelerde Playstation 5 sistemlerine zam yapacağını açıklamıştı. Konsol sektörünü derinden etkileyen bu kararın ardından gözler, Nintendo ve Xbox’a dönmüştü. Microsoft’un ardından Nintendo de yüreklere su serpecek bir açıklamada bulundu.

Ayrıca bkz.

House of the Dragon ikinci sezon onayı aldı

Switch fiyatları sabit kalacak

Eurogamer’a açıklama yapan Nintendo, haziran ayında hissedarlar toplantısında yapılan söze sadık kalınacağını ve Switch sistemlerinde fiyat artış planı olmadığını belirtti. Ayrıca firma, gelecekteki fiyat ve pazarlama stratejilerini detaylı olarak belirleyeceklerini belirtti.

Playstation 5’in Birleşik Krallık, Avrupa, Japonya, Çin, Avusturalya, Meksika ve Kanada pazarında fiyat artışı yaşamasının ardından Xbox ve Nintendo Switch konsollarının fiyatlarının sabit kalacak olması, oyuncuları rahatlatacaktır. Acaba Sony’nin Playstation 5 zamı, konsol savaşını farklı bir yöne götürecek mi.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör