Uygulama ile Aç

Pixel telefonlar için Android 13 QPR2 Beta 1 güncellemesi başladı: İşte yenilikler

Abone Ol

Yazılım devi Google, Android 13 QPR2 Beta 1 güncellemesinin Pixel cihaz kullanıcıları için erişime açıldığını duyurdu. İşte yeni güncelleme ile sunulan yenilikler.

Geçtiğimiz hafta paylaşılan Feature Drop güncellemesi kapsamında Pixel cihazlara yeni özellikler ve iyileştirmeler getiren Google, şimdi de uyumlu cihazlar için ilk Android 13 QPR2 Beta 1 (Üç Aylık Platform Sürümü) güncellemesini göndermeye başladı. Yeni sürüm, yepyeni platform iyileştirmelerine ek olarak Aralık 2022 güvenlik yamasını içeriyor. 

Android 13 QPR2 Beta 1 neler sunuyor?

Mishaal Rahman tarafından bildirilenlere göre yeni sürüm, Pixel cihazlara hem arayüz hem de işlevsellik konusunda yeni özellikler kazandırıyor. Bununla birlikte Google'ın Beta programına kayıt olan kullanıcılar, değişiklikler herkese açık hale gelmeden önce desteklenen cihazlarda yeni sürümü test edebilecekler. Güncellemeyle uyumlu cihazlar arasında Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5, Pixel 5G ve Pixel 6 yer alıyor.

Ayrıca bkz.

Xiaomi, Android 13 güncellemesi alacak ilk cihazları açıkladı

İşte yeni güncelleme ile sunulan tüm yenilikler:

Yeni güncellemeye doğrudan ulaşmak isteyen kullanıcılar görüntü dosyalarına veya OTA'lara doğrudan Google'ın indirme sayfasından ulaşabilirler. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş