Uygulama ile Aç

Portal RTX için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri açıklandı

Abone Ol

Nvidia, ışın izleme ve yüksek çözünürlüklü dokular ile güncellenen Portal RTX'in çıkış tarihini açıkladı. Yeni sürüm, ücretsiz bir DLC olarak tüm Portal kullanıcılarının erişimine açılacak.

Geçtiğimiz aylarda RTX 40 serisi ekran kartlarını ve yeni teknolojilerini duyuran Nvidia, etkinlik kapsamında yeniden tasarlanan Portal RTX'i göstermişti. Bugün teknoloji devi, sevilen ikonik yapımın çıkış tarihini açıkladı.

Portal RTX 8 Aralık'ta geliyor

NVIDIA Lightspeed Studios tarafından hazırlanan RTX destekli Portal, 2007 yılında piyasaya sürülen yapıma yüksek çözünürlüklü dokular ve modellerle birlikte ray-tracing (ışın izleme) desteği kazandıracak. Paylaşılan açıklamada Nvidia, tüm Portal sahipleri için ücretsiz DLC olarak paylaşılacak yeni sürümün 8 Aralık tarihinde çıkış yapacağını duyurdu. 

Ayrıca bkz.

Nvidia RTX 40 mobil serisi yüzde 30 performans artışıyla geliyor

Belirtilen sistem gereksinimlerine göre Portal RTX'i 4K Ultra ayarlarda çalıştırmak için RTX 4080 öneriliyor. Önerilen ve minimum sistem gereksinimleri arasında ise sırasıyla RTX 3080 ve RTX 3060 yer alıyor.

Portal RTX Minimum sistem gereksinimleri

PORTAL RTX önerilen sistem gereksinimi

PORTAL RTX Ultra sistem gereksinimleri

Ayrıca 6 Aralık tarihinde Nvidia, Twitch, YouTube ve Steam platformlarında Portal RTX'in perde arkası görünümüne ve yapımına odaklanan bir canlı yayına ev sahipliği yapacak. Düzenlenecek etkinlikte Portal kodları ve hediyelerinin yanı sıra kullanıcılara RTX 4090 ve RTX 4080 ekran kartları kazanma fırsatı sunulacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör