Uygulama ile Aç

PS Plus Aralık 2023 oyunları belli oldu: Extra ve Premium

Playstation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi Playstation Plus'ın Aralık 2023 oyunları belli oldu. İşte Aralık ayında PS Plus Extra ve Premium katmanlarına eklenecek ücretsiz oyunlar;

Sony'nin abonelik bazlı oyun hizmeti Playstation Plus, her ay yeni yapımlarla güncellenmeye devam ediyor. Öyle ki bu hizmet, günümüzde Game Pass'e benzer her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Aralık ayında Playstation Plus Extra ve Premium abonelerine sunulacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

PS Plus Extra ve Premium Aralık oyunları

Hatırlayacak olursak Aralık ayının başında PlayStation Plus'ın en alt abonelik planı olan, yani bizlerin klasik PS Plus aboneliği olarak bildiği PS Plus Essential katmanına, Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable olmak üzere üç yapım eklemişti. PS Plus Extra ve Premium kataloğu ise geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Ayrıca bkz.

Sony Playstation 5 Pro'nun ayrıntılı özellikleri sızdı!

Sony'nin paylaşımına göre 19 Aralık'tan itibaren PlayStation Plus Extra ve Premium katmanlarına 19 yeni oyun eklenecek. Bu oyunlar arasında ise, Grand Theft Auto 5, Metal: Hellsinger, Shadowrun serisi gibi popüler yapımlar yer alıyor. İşte PS Plus'a Aralık ayında eklenecek oyunlar:

PlayStation Classics



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş