Uygulama ile Aç

Qualcomm, Insider programını duyurdu: En yeni işlemcileri öncelikli test edecekler

Abone Ol

Qualcomm, "Snapdragon Insiders Access" programı kapsamında seçtiği teknoloji tutkunlarına en yeni işlemcilerini test etme fırsatı verecek.

Qualcomm, yeni ürünlerini influencerlar ile birlikte şekillendirecek. Qualcomm’un seçeceği içerik üreticiler, Snapdragon destekli cihaz lansmanlarına, etkinliklere ve fazlasına özel erişim hakkı elde edecek.

Ayrıca bkz.

Qualcomm 8cx Gen4 işlemci sızdırıldı: İşte özellikleri

Qualcomm, seçtiği kişilere topluluklarıyla paylaşmaları için yeni bir cihaz gönderecek veya etkinlik daveti yollayacak. Snapdragon Insider üyelerinin Amerika’da yaşaması ve 18 yaşında veya daha büyük olması gerekiyor.

Qualcomm, bu programla yeterince tanınmayan teknoloji içeriği üreticileri grubunu desteklemek istiyor. Şirket, başvuru sırasında birden fazla farklı içerik oluşturma alanı sunuyor. Influencerlar, kendi ilgi alanlarına göre seçim yapabiliyor. Qualcomm, takipçi sayılarını artırmak isteyen teknoloji içeriği üreticilerinin bu fırsattan yararlanacağını umuyor.

Qualcomm, katılacak üye sayısına ilişkin bir sınır olmadığını belirtti. Peki, cihaz kişide kalacak mı? Şirketin açıklamasına göre, cihaza göre bu değişecek.

Qualcomm Snapdragon Insider programının bir parçası olanlar;



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş