Uygulama ile Aç

Yeni tanıtılan Samsung Galaxy A54, kamera güncellemesi aldı

Abone Ol

Samsung, geçtiğimiz hafta tanıtılan Galaxy A54 modeli için ilk güncellemeyi verdi. A54'e kamera iyileştirmesi ve fazlasını getiren güncellemenin detayları haberimizde.

Samsung Galaxy A54, 15 Mart’ta resmî olarak tanıtıldı ve 12.500 TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa çıktı. Galaxy A serisinin en pahalı modeli için ilk yazılım güncellemesi yayınlandı ancak rutin güvenlik yaması gibi küçük bir güncelleme gelmedi. Galaxy A54 5G’nin zaten iyi olan kamerası iyileştirildi ve tüm Samsung uygulamaları yeni sürüme güncellendi.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 Türkiye fiyatı açıklandı

Galaxy A54'ün ilk güncellemesi

Güncelleme (A546BXXU1AWC4) , SM-A546B model numarasını taşıyan uluslararası Galaxy A54 için yayınlandı. İlk yazılım güncellemesi, güvenlik yaması içermediğinden Şubat 2023 yamasıyla geliyor.

Güncelleme notlarında kameraya yönelik detaylar belirtilmediğinden, kamera uygulamasının daha iyi çalışması mı sağlandı yoksa genel deneyim mi iyileştirildi bilinmiyor. Kamera iyileştirmesi dışında, Notlar, Saat, Internet, Sağlık, SmartThings Cüzdan, Hesap Makinesi ve diğer Samsung uygulamaları da güncellendi.

Galaxy A54’ün yeni satılmaya başlandığı düşünüldüğünde kullanıcılar kutusundan çıkarır çıkarmaz güncelleme yapmak zorunda kalacak. Kamera iyileştirmesi ve kararlılık güncellemesi olduğundan çoğu kullanıcı güncellemeyi atlamayacaktır.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş