Uygulama ile Aç

The Last of Us Part 1’in sistem gereksinimleri açıklandı: 720p için bile 16GB RAM gerekiyor

Abone Ol

Sony’nin Playstation oyunlarını PC’ye getirme serüveni devam ediyor. 28 Mart’ta PC için yayınlanacak olan The Last of Us Part 1’in sistem gereksinimleri açıklandı.

HBO platformunda yayınlanan The Last of Us dizisi, önümüzdeki günlerde yayınlayacağı sezon finali ile hayranlarına bir süre veda edecek. Dizinin popülerliğini kullanarak yapıma dikkat çekmek isteyen Naughty Dog, bu ayın sonunda The Last of Us Part 1 yapımını PC için yayınlayacak. Platforma özel yeniliklere sahip olacak yapımdan yeni detaylar açıklandı.

Ayrıca bkz.

Yeni Xbox kontrolcüsü tanıtıldı

Minimum 16GB RAM trendi devam ediyor

Playstation 4 ve Playstation 5 yapımlarını yavaş yavaş PC platformuna getiren Sony, platform için yayınladığı yapımların optimizasyon sorunları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Naughty Dog’un açıklamasında da görüldüğü üzere The Last of Us Part 1 de oldukça donanımlı sistem gerektirecek. İşte karşınızda The Last of Us’ın sistem gereksinimleri.

The Last of Us Sistem gereksinimleri

Minimum / 30fps@720p - Düşük Ayarlar

Önerilen / 60fps@1080p - Yüksek Ayarlar

Performans / 60fps@1440p - Yüksek Ayarlar

Ultra / 60fps@4K - Ultra Ayarlar

Naughty Dog, oyunun sistem gereksinimleri dışında PC platformuna spesifisk özellikleri hakkında da açıklamalarda bulundu. The Last of Us Part 1; çıkışında AMD FSR 2.2, Nvidia DLSS, Vsync, FPS limiti ve geniş açılı monitör desteği sunacak. Ayrıca oyun, PC platformunda da DualSense kontrolcüsünün özelliklerini destekleyecek. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan sayılan The Last of Us, 28 Mart'ta PC için çıkış yapacak. 

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
39 Yorumun Tamamını Gör