Uygulama ile Aç

Yatırım şirketi Fidelity kripto para satışına başladı

Abone Ol

Son dönemde birçok şirket kripto para çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak adını sıkça Bitcoin satın alımları ile duyduğumuz yatırım şirketi Fidelity Digital Assets‘tan yeni bir hamle geldi.

Yatırım şirketi Fidelity, Bitcoin ve Ethereum alım satımı hizmetini kullanıma sundu. Kullanıcılar komisyonsuz şekilde BTC ve ETH alabilecek.

Fidelity, kripto varlıkları benimseme konusunda diğer büyük yatırım şirketlerinin çoğundan daha hızlı olsa da, bazı tepkiler aldı. Geçtiğimiz hafta üç ABD senatörü, sektörün giderek “dalgalı, çalkantılı ve kaotik” hale geldiğini söyleyerek firmadan emeklilik planı katılımcılarının Bitcoin’e yatırım yapmasına izin verme kararını yeniden gözden geçirmesini istedi.

Ayrıca bkz.

Brezilya kripto para düzenlemesini hayata geçiriyor

Yatırım şirketi, konu ile ilgili olarak bekleyiş sona erdi şeklinde bir açıklama yaptı. Fidelity Crypto hesabının finanse edilebilmesi için bir Fidelity brokerage hesabının gerekli olduğunu da bildirdi. Bunun yanında açıklama içerisinde “kripto varlıkların hızlı ve maddi olarak dalgalanabileceği” de hatırlatıldı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör