Anlık Bildirim

Apple'dan aldığı iPhone 15 Pro Max, Android telefon çıktı!

Apple, bir iPhone 15 Pro Max olayı ile daha karşı karşıya. Bu sefer, tüketici doğrudan Apple'dan aldığı son model iPhone'un Android telefon çıktığını iddia ediyor.
sahte iphone 15 pro max android telefon Tam Boyutta Gör
İngiltere’de bir kişi, doğrudan Apple’ın resmî sitesinden sipariş ettiği iPhone 15 Pro Max’i teslim aldığında şaşkınlığa uğradı. Kendisine gönderilen telefon, iPhone görünümünde orijinal modelden katbekat ucuza satılan bir Android telefondu. Kişi, Apple’dan gelen tüm teslimat onayı e-postalarını, teslimatı gerçekleştiren şirket olan DPD’den takip detaylarını sosyal medya platformunda paylaştı.

fake iphone 15 pro max Tam Boyutta Gör
Alıcı, sözde iPhone’un kutusunu açtığında bir şeylerin ters gittiğini hemen anladı. İlk fark ettiği şey, telefonun ekran koruyucusunun takılı olmasıydı. Ekranın düzgün olmaması, siyah alanın OLED olmayacak şekilde aydınlatılması, alttaki kalın çerçeve gibi detayları da fark eden kişi, telefonu açıp kurulum işlemine geçtiğinde de Apple’ın cihazı olmadığını net bir şekilde anladı. Neyse ki kullanıcı, Apple kimliğiyle giriş yapmadı.

Alıcı, bir kayıt oluşturmuş ve şu anda Apple’dan bir geri dönüş bekliyor. Doğrudan Apple’dan sipariş verilen bir iPhone’un sahte çıkması son derece anormal bir durum. Bu tür olaylar bilindiği üzere e-ticaret platformlarında yaşanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
64075 kez okundu.
18 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim