Anlık Bildirim

Apple bir adama yanlışlıkla 60 adet iPhone 15 Pro Max gönderdi

Apple sadece dört iPhone siparişi veren kişiye, 1TB depolama kapasitesine sahip 60 adet iPhone 15 Pro Max gönderdi. Bu hatanın Apple'a maliyeti ise 96 bin dolar oldu.

Apple bir adama yanlışlıkla 60 adet iPhone 15 Pro Max gönderdi Tam Boyutta Gör

Apple'ın ABD'li bir adama yanlışlıkla 96 bin dolar değerinde 60 adet iPhone 15 Pro Max gönderdiğine dair oldukça ilginç bir hikaye ortaya çıktı.

Habere konu olan ilginç iddia, @legends_gio takma adlı bir TikTok kullanıcısı tarafından bildirildi. Genç adam şirket arkadaşları için üç adet iPhone 15 Pro Max 256GB ve kendisi için de 1TB depolama alanına sahip bir adet iPhone 15 Pro Max sipariş verdiğini belirtiyor. Siparişi Eylül ayında doğrudan Apple'ın web sitesinden verdiğini belirten adamın siparişleri teslim edilmiş. Ancak dört iPhone değil, 60 adet iPhone şeklinde.

Geri göndermek zorunda değil

Üstelik gelen tüm iPhone 15 Pro Max'ler maksimum konfigürasyonda, yani 1TB depolama kapasitesine sahipti. Haberin kahramanının cebinden 3.600 dolar çıkmış olsa da, gönderilen 60 adet iPhone 15 Pro Max'in piyasa değerinin ise 96 bin dolar olduğu belirtiliyor.

ABD yasalarına göre, bir kişi bu şekilde yanlışlıkla aldığı ürünleri geri göndermek zorunda değil ve böyle bir yasal zorunluluk yok. Ancak Apple bu akıl almaz olayın sosyal medyaya düşmüş olmasının ardından, yanlışlıkla gönderilen iPhone'ları kolaylıkla devre dışı bırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18664 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 15 pro max ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim