Anlık Bildirim

Apple, iPhone OS 4.0 ile Multi-Tasking'e tam destek verebilir

Apple, iPhone OS 4.0 ile Multi-Tasking'e tam destek verebilir

Cupertino merkezli elektronik firması Apple, iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının merakla beklediği iPhone OS 4.0'da ciddi değişikliklerin altına imza atabilir. Bu yeniliklerden biri de aynı anda birden fazla uygulamanın çalışmasına izin verilmesi yani Multi-Tasking. AppleInsider'ın ortaya attıkları iddiaların birçoğu doğru çıkan isimlere dayandırdığı haberine göre Apple, iPhone OS 4.0 ile Multi-Tasking'e destek verecek.

Kaynaklar, Apple'ın 4.Nesil iPhone ile kullanıcıya sunacağına kesin gözüyle bakılan iPhone OS 4.0'da Multi-Tasking'e tam bir çözüm getireceğini söylerken Apple'ın Multi-Tasking' negatif etki yapıyor dediği batarya ömrüne ve performansa firmanın nasıl bir çözüm getirdiği hakkındaysa bilgi vermedi. Özellikle iPad ve Macbook Pro-Macbook ailesinde uzun pil ömrü sunan Apple, 4.Nesil iPhone'da sunacağı gelişmiş batarya ve güçlü donanım desteğiyle bu sorunların önüne geçebilir. Sizlerle uzun süre önce de paylaştığımız gibi 4.Nesil iPhone, önceki iPhone'lardan daha farklı donanımsal özelliklere sahip olması bekleniyor. Kaynaklar ayrıca Apple'ın iPhone OS 4.0'da Mac OS X'de olduğu gibi arayüz teknolojisinden gücünü alan bir Multi-Tasking Yöneticisine yer vereceğini belirtiyor.

Apple; Mail, iPod gibi uygulamalarda verdiği kısıtlı Multi-Tasking desteğinin yanında iPhone OS 3 ile uygulamalardaki güncellemelerin anlık olarak kullanıcıya bildiren Push Notifications servisini hayata geçirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15901 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim