Anlık Bildirim

Apple, iPhone'da 802.11n desteği vermeye başlayacak

Apple, iPhone'da 802.11n desteği vermeye başlayacak

3.Nesil iPod Touch'da kullanılan 802.11n destekli WiFi/Bluetooth Yongası

Son zamanlar adı daha çok tablet cihazıyla anılan Cupertino merkezli Apple, iPhone üzerine çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muhtemelen 28 Haziran'da yapılacak olan WWDC 2010'da 4.Nesil iPhone'u tanıtacak olan firma, yeni nesil iPhone'la birlikte 802.11n kablosuz LAN standartına destek vermeye başlayabilir.

Jobs @ Apple sayfasında yeni yayınlanan iş ilanına göre Apple, iPhone WiFi takımı içersinde gelecek nesil kablosuz LAN teknolojilerinin geliştirilmesinde çalışmak üzere bu alanda özelleşmiş yazılım mühendisleri arıyor. İş ilanında mühendisin iPhone WiFi takımı içersinde çalışacak olmasına rağmen, "Apple'ın telefon ve mobil cihazlarına uyarlanmasında" tabiri de dikkat çekiyor.

Apple, 3.Nesil iPod Touch'da Broadcom'un 802.11a/b/g'nin yanısıra 802.11n standartını da destekleyen Wi-Fi/Bluetooth yongasına yer vermiş, ancak 802.11n'i aktifleştirmemişti. iPhone 3Gs'deyse 802.11a/b/g standartlarını destekleyen yongaya yer verilmişti. Ancak firmanın kablosuz LAN teknolojilerinde özelleşmiş yazılım mühendisi araması 4.Nesil iPhone'la birlikte 802.11n desteğinin gelebileceğini işaret ettiğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim