Anlık Bildirim

Asus tek parti iktidarı olmak istiyor

DFI'nin LanParty ve Abit'n Fatal1ty gibi özel ve pahalı olan modellerine Asus'da sonunda katılıyor. Özellikle DFI'nin overclcok için spesifik LanParty serisi anakartlar, Abit'in de Fatal1ty markasını arkasına alarak oyuncalara hitaben ürettiği Fatal1ty serisi anakartlarından sonra Asus da spesifik ve özel bir kart üretti; Asus Republic Of Gamers.

Asus bu özel seri anakartların hem AM2 hem de Soket 775 versiyonlarını piyasaya sürecek. Anakart yonga seti olarak Nvidia'nın nForce 5 590 SLI'sini kullanacak ve şuan satılmakta olan Asus'un M2N32-SLI Deluxe modelinden daha gelişmiş olacak.

Asus'un Republic Of Gamers serisi'nin en önemli özelliklerinden biri 8 fazlı voltaj düzenleme sistemi. Bu özellik ile Asus'un bu özel seri yeni anakartları direkt hedef olarka kendilerine DFI'nin LanParty serisini alıyorlar denebilir. Çünkü bu özellik overclcokçular için oldukça önemli. Asus'un Republic Of Gamers serisi anakartları DFI'nin yeni gelecek LanParty serisindki Digital Voltage Regulation (DVRM) özelliğinede sahip olacak. Asus ayrıca bu anakartta bakırın bol bol kullanıldığı dual heatpipe teknolojisine yer vermişki, özellikle yonga seti ve anakart üzerindeki diğer materyallerin soğutulmasında oldukça etkili olacak gibi. Yine kart'ın en dikkat çekici noktalarından biri de, kart üzerinde birçok noktada yerleşik olarak mavi led'ler yer alması. Bu hem görünüşü daha etkileyici hale getirirken hemde modifikasyon sevenlerin işlerini kolaylaşdıracak bir özellik.

Ayrıca Republic Of Gamers serisi anakartlar ile Asus'un SupremeFx adını verdiği ayrı bir ses kartı gelecek. Bu ses kartı ADI'nin 1988b ses yongasına sahip. SupremeFx ses kartları 8 kanal yüksek tanımlı ses özelliğine ve surround kanaların hepsinde 24bit/192kHz örneklendirme özelliğine sahipler. Ayrıca yine anakart'ın yanında Asus özellikle oyun turnuvaları için geliştirdiği özel bir mikrofon gelecek. Bu mikrofon turnuvalar sırasındaki şartlar düşünülerek hazırlanmış ve konuşma esnasından özellikle çevresel sesleri kabul etmeyerek ana ses'in karşı tarafa daha iyi gitmesini sağlayabiliyor.

Asus tek parti iktidarı olmak istiyor

Asus bu yeni anakartını performans olarak okadar iddialı görüyorki anakartın paket içeriğinde ünlü test programı 3DMark 2006'nın Advanced Edition versiyonuda geliyor. Yeni Republic of Gamers serisi anakartların ne zaman çıkacağı ve fiyatları'nın ne olacağı konusunda açıklanan resmi bir bilgi şuan için bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim