Anlık Bildirim

Bilişim 2000 Gün 3

Merhaba bugün sonunda en Büyük fuarımıza gittim(Cuma için konuşuyorum). Ancak ne yazıkki çok az bir bölümünü gezdim. Gün 1 , 2 nerde derseniz pardon yok ben fuarın üçüncü günü olduğu için böyle dedim birazda gariplik olsun diye.

Başarı Elektronik ;

Klasik bilinen Nokia'lar dışında ilgimi çeken Cep Telefonu dışında Network Ürünlerinden (Router Switch Leased Line Modem Nortel Networks'den ) Set Top Box Digital Tv , Mp3 Player (yepp iki versiyon var, belki daha iyi inceleme fırsatım olabilir) Denedim şahsen ses kalitelerine bayıldım diyebilirim uvuç içinizden biraz daha ufaktı 32 Mb standart Smart Media kartla geliyordu ve bunu arttırabilir olamamız çok hoştu.

Ayrıyaten çeşit çeşit cep telefonları tabii ki vardı ancak ben pek ilgilenmedim. Tek ilgimi çeken Kenwood'lar oldu onlarda yeni oldukları için.

Son olarak nokia sahiplerine Bedava Grafik ve Melodi gönderme hizmeti veriliyordu. Normalde Başarı'dan para ile yapıldığı düşünülürse kaçırılmaması gerek derim. Hatta arkadaşlarınıza süpriz bile yapabilirsiniz.

www.basari.com

Corbuss ;

Turkcell'in kurduğu ve hisselerine sahip olduğu bu şirket genelde şirketlere yönelik çalışmakta ve onlara özel çözümler sunmakta bunların arasında GPS ile konum belirleme (araç Takip servisi), Hızlı Mobil Data (daha sonra değineceğim) ilginç bir kaç hizmetlerinden biriside Grup Mesaj servisi , Uydu çözümleri (data , ağ filan ), Kablosuz Atm , Mobil Pos , Kredi Kartlı Otomat servisi gibi garip ama şirketler için mantıklı çözümler var.

www.corbuss.com

Gen-pa ;

Başarı'nın sevgili rakibinin bence en güzel servisi Ericsson FCT (Fixed Cellular Terminal) yani bir tür gsm santrali diye biliriz. işin aslı şöyle GSM-GSM ödemleri daha ucuz oladuğu için şirket içinden Gsm numarası çevrildiğinde bu alet aramayı üstleniyor ve Gsm gibi davranıp kendi üzerinden aryıyor ve bağlantıyı kuruyor. Böylece Şebeke-GSM yerine GSM-GSM faturaları ödenmiş oluyor.

Diğer bir şey daha vardı oda Super Express burda 50 Mbit Uydu bağlantılı kişisel sistem diyorlardı ama (Barracuda gibi) benim sorularıma ciddi cevap verecek birisi yoktu ve cevaplar yarına kaldı. Kısaca yeni bir uydu bağlantılı internet hizmeti bekleyin.

Ayrıca bir sürü telefon vardı bunlara hiç değinmeyeceğim. Tek gözüme çarpan alcatel'in Wap uyumlu bir sürü telefonu idi.

www.genpa.com.tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim