Anlık Bildirim

CoolerMaster TLF-R82 ve EPoX 4G4A+ İncelemeleri

Darkhardware'den Levent Pekcan incelemesini yaptığı iki ürün ile karşımıza çıkıyor.
İlk ürün CoolerMaster firmasına ait cicili bicili bir fan.Fan'ın şeffaf oluşu ve 4 tane Led'le karanlık ortamlarda hoş bir mavi ışık vermesi dikkat çekiyor. Artık kasa modifiye olaylarına girme zamanı mı ne dersiniz? Şöyle yan kapağı kesik bir kasada bir mavi ışık hoş durur.

Ürün üzerine fazla bir yorum yapmak olanaksız. Ürün öncelikle ana işlevi olan fan görevini sorunsuz yerine getiriyor, 2500 devir olmasına rağmen hava akışı kuvvetli, gürültü düzeyi ise çok düşük. Resimde görüldüğü üzere, karanlıkta kasanıza da ilginç bir mavi ışık yayıyor, bu da çok gerekli olmasa da, göze hoş gelen bir durum.

İncelemede küçük bir ayrıntı olsada LED'lerin birbirlerine seri olarak bağlanmış olmasını bir sorun olarak görülmüş, çünkü bu durumda içlerinden bir tanesi bozulduğunda, bütün LED'lerin sönecek olmasına dikkat çekilerek tek eksi'yi almış.

Diğer bir incelemede ise Epox'un 4G4A+ model nolu anakartını görüyoruz. Anakart'ta yok yok gibi bir durum var.Anakart'tın yonga seti i845G olması nedeni ile onboard birde ekran kartı var ama performans beklemeyin. Raid,6 Kanal ses,Ethernet ve hata Led'leri ile Epox yine iyi bir iş çıkarmış.

4G4A+, Epox'un kaliteli anakartlar üretmek yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini bizlere tekrar kanıtlıyor. Ürünün görünür bir sorunu yok, en can sıkıcı nokta ise güç bağlantısının yeri. 4G4A+ ve üzerine takılacak 533MHz kullanan bir Pentium 4 ile hayli hızlı bir sistem kurmak mümkün. 4G4A+'ı sizlere önermekten çekinmiyorum, çünkü ben hiç bir kusuruna rastlamadım. Özellikle overclock meraklılarının gözden geçirmeleri gereken bir ürün G4A+.

Epox overclock imkanları ile donatmış anakartı 1 mhz'lik FSB artışı,Agp ve Ddr besleme geriliminin küçük kademelerle artışı güzel bir özellik. Bu anakartta ise tek eksi güç girişi için anakartta yapılan yanlış yer seçimi. Bir diğer özelliği ise P4'lerde görmeye aşıltığımız fazladan güç girişinin olmaması.

Epox incelemesi için burayı CoolerMaster için aşağıdaki linki tıklayın. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim