Anlık Bildirim

Creative PC-CAM 300 İncelemesi

Creative, son kullanıcıya sunduğu başarılı WebCam Go Plus serisi sonrası yeni daha gelişmiş ürününü duyurulalı çok oldu. Hem bir web camerası gibi davranan hemde bir taşınabilir bir kamera gibi kullanılabilen seri zamanında oldukça popüler idi. Yinede bizim gibi kullanıcıların gözüne giremedi çünkü genelde çok başarısız çekimler yapmakta ve aynı zamanda kullanışsız olarak gözümekteydi. Yinede Web Kamerası olarak zaten diğerleri gibi düşük hızlı USB üzerinden çalıştığı için aynı kaliteliydi.

Şimdi Creative yeni PC-CAM serisi ile bu düşünceyi değiştirmeyi planlıyor. İlk incelemeside gerçekten olumlu. Creative'in PC-CAM 300 modelini daha önceden sizlere duyurmuştuk burdan ulaşabilirsiniz.

İncelemeyi tbreak.com sitesi yapmış. İncelemede kameranın çektiği resimler gündüz, gece flaşlı veya flaşsız olarak çeşitli örneklerini inceleyebilirsiniz. Genelde artist bir kedi poz vermiş özellikle flaşlılarda etkilendiği bir gerçek.

Fiyatı ise yurt dışında 104$'a kadar bulunabiliyor. Normal'de 640x480 çözünürlüğünde resim çekebilen bir kamera görevi yapıyor ve üzerindeki mikrofon ile sesde eklenebiliyor. Diğer bir çok yeteneği var. Eğer birisi size sorarsa bilgi sahibi olmak için gidin ve çekilen resimlere bakın derim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim