Anlık Bildirim

Crystalfontz 632 USB LCD: Bilgisayarınız kendini ifade etsin !

Crystalfontz 632 USB LCD oldukça ilginç bir ürün. Son dönemde iyice popüler hale gelen kasa süsleme olayının son aşaması : ) Ürün kasanızın 3.5" yuvasına yerleştirilen ve hemen hemen bütün özellikleri ayarlanabilen, USB'den bağlanan ve siz ne isterseniz onu gösteren bir LCD.

|
Crystalfontz 632 USB LCD: Bilgisayarınız kendini ifade etsin !
|
Crystalfontz 632 USB LCD: Bilgisayarınız kendini ifade etsin !

Ekran sahip olduğu USB portu sayesinde sorunsuzca kuruluyor ve en önemlisi güç ihtiyacını da buradan sağlayarak kablo salatası oluşmasını engelliyor.

Crystalfontz 632 USB LCD: Bilgisayarınız kendini ifade etsin !

Gerçi USB portu için kasanın arkasına bir şekilde bir boşluktan ulaşmanız lazım ama  eğer mevcutsa anakartınızın üzerindeki boş USB yuvasını da kullanabilirsiniz.

USB sürücüsünü ve ekranla gelen programı da kurduktan sonra çalışmaya başlayabilirsiniz: İster adınızı yazın ister Winamp bilgileriniz aksın ekranınızdan. Bunlar haricinde anakartınızın, işlemcinizin ısısı, voltajı, gelen e-postalar, network istatistikleri, vb.  gibi önemli ve kritik bilgileri de gözlemleyebilirsiniz. Kısacası burada pek bir sınır yok !

Ayrıca sadece paketle gelen kontrol yazılımına bağlı değilsiniz, isterseniz LCDdriver gibi 3.parti çözümleri kullanabilir ya da kendiniz bir tane yazabilirsiniz (C++ ).

Amerika fiyatı 42$ olan ekranının fiyatına USB kablosu ve sürücü yuvasına oturan parça dahil değil. Onları da almak isterseniz 30$ daha ödemeniz gerekiyor. Ayrıca 5 ve üstü toplu alımlarda belirli seviyelerde indirim yapılabiliyor. Yaklaşık 100$ civarı bir maliyeti olan Crystalfontz 632, esnek yapısı ve kolay kurulum-kullanımı ile bunu hakkediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim