Anlık Bildirim

Dimensity 900 tanıtıldı: İşte özellikleri

Dimensity 900 yonga seti 6nm sürecinde verimlilik odaklı bir performans sunuyor. Dimensity 1100 ile benzer ancak bazı özellikleri biraz daha kırpılmış duruyor.

Dimensity 900 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Geçen yıl gösterdiği üstün performansla mobil yonga pazarının lideri durumuna yükselen Tayvanlı MediaTek birbiri ardına kozlarını oynamaya devam ediyor. Dimensity 900 yonga seti orta üst seviyede rekabete katılacak. 

Dimensity 900 neler sunuyor?

6nm sürecinde geliştirilen Dimensity 900 yonga seti iki adet Cortex-A78 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşuyor. Mali-G68 grafik birimi ise 4 kümeli ve Full HD 120Hz ekranlara kadar destek sunuyor. 

LPDDR5 ve UFS 3.1 standardı ile daha akıcı sisteme imkan tanıyan yonga seti 108MP çözünürlüklere ve 4K 30fps video kaydına imkan tanıyor.  Ayrıca aynı anda iki 5G ağına veya 5G-4G ağına bağlanabiliyor. 

Dimensity 1100 ve sonrasındaki temel nitelikleri bozmayan Dimensity 900 bazı kırpmalarla biraz daha verimliliğe odaklanmış. Henüz hangi telefonlar Dimensity 900 yonga setini kullanacak açıklanmadı ancak Çinli üreticilerin şimdiden kota ayırdığını tahmin etmek zor olmaz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim