Anlık Bildirim

MicroStrategy’de üst düzey yöneticiler maaşlarını Bitcoin’le alacak

Kripto paralara yatırım yapan ve bu paraları destekleyen MicroStrategy şimdi de yöneticilerin maaşlarını Bitcoin ile ödemeye başlıyor.

MicroStrategy’de üst düzey yöneticiler maaşlarını Bitcoin’le alacak Tam Boyutta Gör

NASDAQ’ta işlem gören MicroStrategy, Bitcoin açılımına devam ediyor. Wall Street merkezli iş zekası devi MicroStrategy, artık Yönetim Kurulu üyelerine BTC ile ödeme yapacak. MicroStrategy’nin Bitcoin destekçisi CEO’su Michael Saylor tarafından 11 Nisan tarihinde yapılan açıklamada, artık şirketin üst kademe yöneticilerine nakit yerine Bitcoin’le ödeme yapılacağı duyuruldu.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"MicroStrategy’nin yönetim kurulu üyeleri artık ödemelerini BTC ile alacak."

11 Nisan 2021'de, MicroStrategy Incorporated’ın üst düzey yöneticileri için yani Yönetim Kurulu üyeleri için, maaş ödemeleri konusunda değişikliğe gidildi. Bundan sonraki süreçte  üst düzey yöneticiler, hizmetleri karşılığında maaşlarını nakit yerine Bitcoin olarak alacaklar.

Uzun süredir rezerv para birimi olarak Bitcoin satın alan NASDAQ listeli iş zekası şirketi MicroStrategy cephesinden yapılan yazılı açıklamada üst kademe yöneticilerinin bir değer saklama aracı olarak Bitcoin’e bağlılığını gösterdiği ifade edildi.

MicroStrategy’nin BTC Rezervlerinin Değeri 5 Milyar Doları Aştı

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor'ın Bitcoin savunucusu kimliğine bürünmesiyle şirketin bilançosuna rezerv para birimi olarak kaydedilen Bitcoin’lerin değeri 5.5 milyar doların üzerine yükseldi. Bitcoin Treasuries verilerine göre NASDAQ listeli şirket şu an itibariyle 5.5 milyar dolar değerinde 91.579 BTC’ye sahip.

Canaccord Genuity analisti Joseph Vafi, MicroStrategy’nin geleceğinin artık yazılım sektörüne değil, Bitcoin’in performansına bağlı olduğuna inanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim