Anlık Bildirim

Duron Overclock Deneyimleri

Türkiye'de bir ilk Duron Overclock rehberi çok sevgili Özkan'dan geldi. Hwstation'daki bu incelemeden kısa kısa bölümler ;

   "Güncel AMD işlemcilerinin de çarpanı kilitli olarak geliyor. Ama AMD, bize bu konuda açık bir nokta bırakmış. İşlemci çarpanını, bir kaç ufak müdahele ile kırabilmemiz mümkün. Böylece işlemci çarpanı serbest kalıyor ve işlemcinin *izin* verdiği maksimum hıza kadar çıkabilmemiz daha kolay oluyor.

...

Kurşun kalem nasıl oluyorda iletken oluyor derseniz, içinde grafit olduğunu söylersek sanırım itirazınız kalmaz. Bu metodun en kötü tarafı, uzun ömürlü olmayışı. Çünkü,bildiğiniz gibi kurşun kalem ile karaladınız yerler kolayca silinebilir. Yaptığımız işlemin uzun ömürlü olması için, ufak ve ince bir selebant parçasını, L1 köprüsünü üzerine yapıştırın. İşlem bitmiştir.

...

Sonda söylememiz gerekeni başta söyleyelim ve elimizdeki 32. hafta üretimi olan Duron 600 ile 1013 MHz'e kadar sorunsuz çıkabildik. Bu hızda kesinlikle herhangi bir stabilite sorunu yaşamadık. 3-4 saat yaptığımız ağır benchmark'lar sonucu, sistem göçmeyince bu karara vardık. 2 gündür sistemi bu hızda kullanmaktayım."go

Yazıyı kendinizin bir baştan sona okumanızı tavsiye ederim. Zira şu ana kadar nette olan bütün ingilizce olan yazıların en güzel harmanı ve elle yapılanların tecrübesini anlatmakta.
Tek şey gidin ve bakın.

AMD Duron ile Overclocking Deneyimleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim