Anlık Bildirim

EZ Canvas ile standart monitörünüzü dokunmatik monitöre çevirin

Dokunmatik ekranlar, grafiksel arayüze sahip işletim sistemlerinde kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlamaktalar. Dokunmatik ekranlar ile butonlar, pencereler arasında rahat bir yönetim, el yazısı ile metin gitişi veya grafik programları ile hızlı çizimler yapmak mümkün.

Dokunmatik ekranlar ilgi çekici özellikleri yanında oldukça pahalı ürünler. Günümüzde bu tip ekranlara, yüksek fiyatları nedeniyle Tablet PC'ler ve PDA'lar dışında ev kullanıcılarına yönelik ürünlerde pek rastlamamaktayız. Fakat Navisis isimli bir firma tarafından geliştirilen EZ Canvas, dokunmatik ekranları erişilmez olmaktan çıkartıyor ve herhangi bir LCD ekranı ekonomik bir şekilde dokunmatik ekrana çevirmenizi sağlıyor.

17",19" ve 21" monitörlerle uyumlu olarak çalışabilen EZ Canvas, ekranın üzerine yerleştirilen 2 adet algılayıcı ve 1 adet kalemden oluşmakta. Bilgisayar ile bağlantısını USB üzerinden sağlayan sistem, bir kablo ile alıcılara bağlı olan kalemin, ürün ile birlikte gelen yazılım ile kalibrasyonu yapılır yapılmaz kullanıma uygun hale geliyor. İmleci fare ile kontrol ediliyormuşçasına denetimi altına alabilen sistem, resim programlarından MSN Messenger'a kadar geniş bir yelpazede kalem ile çizim olanağı sunuyor.

E-postalara, Word dökümanlarınıza veya MSN konuşmalarınıza el çizimlerinizi eklemenize olanak veren sistem, küçük yaşlardaki çocukların etkileşimli eğitimleri içinde ideal. Oldukça ilgi çekici bir ürün olan EZ Canvas, yurtdışında 142 Avro fiyat etiketi ile satılmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim