Anlık Bildirim

Geil'den direkt ram üzerine üretim teknolojisi

Bildiğiniz gibi normalde ramler modüller halinde üretilmekte ve bu pazarda üreticiler modülleri alıp bir ram PCB'si oluşturup bu modülleri üzerine metal bacaklar ile yerleştirerek monte etmekteydiler.

Geil ilginç bir yöntem ile bu ram modülü oluşturmak daha Wafer seviyesindeyken kendi orjinal boyutlarında paketleyip direkt PCB üzerinde üretmekte ve bu sayede genelde yüksek hızda resistans görevi görmeye başlayan metal iletişim bağlantıları ve bacakları ortadan kalkmakta.

Bu yüzden performansı arada daha az metal kullanıldığından artmakta ve en büyük artısı daha az ısı üretildiğinden ve daha düşük sıcaklıkta çalıştığından daha yüksek değerlere ve voltajlara daha dayanıklı. İlginç başka özellikleri arasında üzerindeki bir led sayesinde ram'in çalışıp çalışmadığıda kontrol edilebiliyor. En büyük özgün özelliği ise 2,5 V-3,1 V aralığında çalışacağının garanti edilmesi.

Geil'in bu üretim teknolojisine verdiği ad "Wafer Level Chip Scale Package" (WLCSP). Bu türde ürettiği ramlerin adları ve modelleri ise GeIL Golden Dragon PC3200 400Mhz, PC3500 433Mhz, PC3700 466Mhz Premium Series.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim