Anlık Bildirim

Göz alıcı Fan Kontrolcüsü Thermaltake Hardcano 12

Güzelliğinin yanında sunduğu özelliklerde gerçekten etkileyici. Toplam 4 sıcaklık ölçücü sensör ve buna göre hız belirleyebileceğiniz toplam 4 fan. Eğer otomatik moda alırsanız bu fanlar belirlediğiniz alarm sıcaklığına göre 8 kademede (6-12 Volt arası) hızı kontrol ediliyor. Manual modda ise kendiniz - ve + tuşları ile fan hızlarını kontrol edebiliyorsunuz. Alarm ise ayarladığınız sıcaklığa vardığı anda devreye girerek sizi haberdar ediyor.

Üzerindeki göstergeler ve düğmeler yardımı ile aynı alanda bir çok fanı sıcaklığı kontrol edebiliyorsunuz sanırım ürünün tek eksiği bu bilgilerin ve kontrol ayarlarının windows üzerinden bir yazılımla ayarlanaması ki daha öyle bir ürün çıkmadığından gerçek bir eksi sayılmaz. Görüntüye çok önem firma kabloların kılıflarını bile güzel parlak bir malzemeden yapmış bu sayede fan kontrolcülerden (fanbus) çıkan bir çok kablonun yarattığı görüntü kirliliğide engellenmiş.

Göz alıcı Fan Kontrolcüsü Thermaltake Hardcano 12
     
Göz alıcı Fan Kontrolcüsü Thermaltake Hardcano 12

Toplam 4 fanı kontrol edebiliyorsunuz ve bu fanları sıcaklığa göre otomatik olacak şekilde ayarlayabiliyorsunuzda bu 4 fan neresi olabilir. Bunlar bazıları hafifçe modife edilmek üzere İşlemci, kuzey köprüsü, Ekran kartı ve sistem kasa fanları olabilir. Böylece hepsinin kontrolünü bir anda elegeçirebilirsiniz. Yalnız ürünün arka mavi aydınlatması kapatılamıyor bu yüzden gecede yanık kalıp sizi rahatsız edebilir onun için kapaklı kasaları düşünebilirsiniz. Bu arada fark etmediyseniz söyleyeyim tüm inceleme yapan sisteler ürünü araba müzik sistemine benzetiyorlar, diğer komiklik ise Thermaltake'in web sitesinde ürünün tanıtım reklamında monte edildiği yere dikkat edin bir araba konsolu :) Bunun ufak bir resmini yukarda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim