Anlık Bildirim

High Power'ın Absolute serisi 750W ve 850W'lık güç kaynakları Türkiye'de

High Power'ın Absolute serisi 750W ve 850W'lık güç kaynakları Türkiye'de

High Power'ın yüksek performans tutkunları için hazırladığı Absolute serisi 750 ve 850 watt'lık yeni güç kaynakları ülkemizde kullanıma sunuluyor. Modüler yapısı ile öne çıkan yeni güç kaynaklarının üzerinde durulan bir diğer detayı ise yüksek verimlilik sunabilmeleri zira firmanın yeni güç kaynakları standart 80+ verimlilik değerlerinin üzerinde olan ve 82+ olarak bilinen 80+ Bronz sertifikasına sahip.

Sessiz çalıştığı ifade edilen 13.5cm'lik fan ile donatılan yeni modeller toplam 4 adet PCI-Express ekran kartı çıkışına sahip. Aktif PFC korumasıyla donatılan yeni güç kaynakları, reaktif/aktif güç dengesizliklerini %99'a varan oranlarda anahtarlama devresi ile otomatik olarak düzeltebiliyor. High Power'ın yeni PSU'ları ayrıca modern ekran kartlarıyla çoklu kurulum yapabilmek için 4x PCIe konnektörüyle geliyor.

Türkçe kullanım kılavuzu ve tüm modüler kabloların toplandığı ayrı bir çanta ile gelen yeni High Power Absolute modellerinde desteklenen delay-off özelliği sayesinde sistem kapandıktan sonra da güç kaynaklarının fanı 120 saniye boyunca çalışarak soğutmaya devam edebiliyor. Yüksek Gerilim/Akım/Güç ve Kısa Devre Korumaları gibi güvenlik önlemleriyle donatılan güç kaynakları 100.000 saatlik kullanım ömrü sunuyor.

High Power'ın Absolute serisi 750 ve 850 watt'lık yeni güç kaynaklarının detaylı özellikleri ve fiyat bilgisi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim