Anlık Bildirim

Hızlı, Akıllı, Estetik: iPhone 15 Serisi ile Tanışın

Apple’ın yeni iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri; tasarımları, özellikleri ve yenilikleri ile tanıtıldıkları günden bu yana çok konuşulan akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

Apple’ın yeni iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri; tasarımları, özellikleri ve yenilikleri ile tanıtıldıkları günden bu yana çok konuşulan akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Yeni nesil iPhone modelleri Apple’ın yenilikçi teknolojisi ve üstün tasarım anlayışını bir araya getirerek kullanıcılara benzersiz bir iPhone deneyimi sunuyor. iPhone 15 modellerindeki renkle işlenmiş cam arka yüzey, iPhone 14 Pro serisinde gördüğümüz Dynamic Island ve göz kamaştırıcı Super Retina XDR ekranın yanı sıra 48 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekmenizi sağlayan gelişmiş çift arka kamera sistemi en büyük yeniliklerin başında geliyor. Titanyum kaplamalı çerçevesiyle dikkatleri çeken iPhone 15 Pro serisinde ise pek çok özelliği ekranın kilidini açmadan kullanmanızı sağlayacak Eylem düğmesi bulunuyor.

USB-C Bağlantısıyla iPhone 15

iPhone 15 modellerindeki en büyük değişikliklerden biri USB-C bağlantı noktası. Apple yeni iPhone serisi ile birlikte Lightning girişini geride bırakıyor. iPhone 15 modelleri ile artık harici sürücü gibi USB-C aksesuarlarını kullanmak mümkün hâle geliyor. USB-C sayesinde Apple Watch ya da AirPods gibi diğer Apple aksesuarları da iPhone’dan şarj edilebiliyor.

iPhone 15 ve 15 Plus modellerindeki bir diğer büyük yenilik de Dynamic Island. iPhone 14 Pro modelleriyle tanıtılan Dynamic Island özelliği ile ekranın üst kısmında bağlı aksesuarlarınızın şarj bilgisini ya da bölgenizdeki hava durumunu görebilir, gelen aramayı cevaplayabilir veya bir sonraki şarkıya geçebilirsiniz. Kullanıcı deneyimi odağında özelleştirilen iPhone 15 serisi telefonları farklı renk, ekran boyutu ve depolama alanı seçenekleriyle değerlendirerek kendiniz için en uygun modele karar verebilirsiniz. Teknosa online mağazanın avantajlarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşarken her an kullanmaktan keyif alacağınız telefonu birkaç tıkla satın alabilirsiniz.

Titanyum iPhone 15 Pro Serisi

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max serisi ile karşımıza çıkan en büyük sürprizler:  titanyum çerçeve, Eylem düğmesi ve A17 Pro çip. Daha dayanıklı bir yapıya sahip olan ve daha iyi bir ısı dağıtımı sağlayan titanyum çerçeveli iPhone 15 serisi, dört farklı renk seçeneğine sahip. iPhone 15 Pro Max modellerinin dışı kadar içi de yenilikçi. Telefonun üstün özelliklerine güç sağlayan A17 Pro çip Apple tarafından ARM mimarisi kullanılarak iPhone için özel olarak geliştiriliyor. Altı çekirdekli CPU, altı çekirdekli GPU ve 16 çekirdekli Neural Engine’e sahip A17 Pro çip ile iPhone konsol kalitesinde oyunları en ufak bir kasma olmadan çalıştırabiliyor. 48 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş kamera ve 12 MP telefoto kameradan oluşan Pro kamera sistemine sahip iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile Deep Fusion, Photonic Engine ve Fotoğraflar için Akıllı HDR 5 gibi özellikler sayesinde profesyonel seviyede fotoğraflar çekebilmek mümkün.

Güncel olarak hem işlemcisi hem de kamera özellikleriyle Apple ekosisteminin en popüler telefon serisi olan iPhone 15 modellerini Teknosa’nın online alışveriş sitesinde inceleyebilirsiniz. Gelişmiş filtreleme seçenekleriyle tam olarak ihtiyaçlarınıza uygun olan iPhone 15 modelini kolayca bulup, ihtiyaçlarınıza yanıt veren iPhone 15 modelini Teknosa fırsatlarıyla satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim