Anlık Bildirim

Yeni Huawei Matebook E'nin tanıtım tarihi belli oldu

Huawei, Watch GT Runner'ı tanıtacağı tarihte yeni Matebook E'nin de duyurulacağını açıkladı. Bir posterle tarihi paylaşan şirket, aynı zamanda posterde cihaza dair bir görsele de yer verdi.

Huawei Matebook E'nin, 2021 sürümü geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei, 17 Kasım'da yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, daha önce yaptığı bir paylaşımla profesyonel koşuculara yönelik olarak Watch GT Runner akıllı saatin bu etkinlik kapsamında tanıtılacağını duyurmuştu. Son olarak Huawei, yeni Matebook E'nin de o etkinlikte tanıtılacak cihazlar arasında yer alacağını açıkladı.

Windows 11'i çalıştıracak

2019'dan bu yana bir yenileme almayan Huawei Matebook E, sonunda yeni bir hale kavuşacak. Matebook E, Çinli şirketin birçok cihazı tanıtması beklenen etkinlikte duyurulacak.

Huawei tarafından paylaşılan ve tanıtım tarihine yer verilen posterde cihazın tasarımı gösterilirken ayrıca ekranda yer verilen duvar kağıdıyla Windows 11 işletim sistemini çalıştıracağı da ortaya çıktı.

Tasarım detaylarına bakıldığında yuvarlatılmış köşelere sahip bir ekran tasarımı görülüyor. Dar çerçevelere sahip olacak Matebook E'nin, sol üst tarafında parmak izi okuyucu yer alacak.

Tablet olarak da kullanılabilecek olan cihaz, Huawei M-Pencil ile de çalışabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim