Anlık Bildirim

hummel’da beklenen yaz indirimleri başladı

Bütün bir yıl bunu bekledik hayalini kurduk planlarını yaptık ve şimdi dünya güneşle tam istediğimiz konumda!                                                                 

Bütün bir yıl bunu bekledik hayalini kurduk planlarını yaptık ve şimdi dünya güneşle tam istediğimiz konumda!

 

Özlediğimiz yaz geldi bile… Günler uzadı, daha fazla güneş ışığı bize eşlik ediyor, gün batımları ise altın rengi bir gökyüzü her günün sonunda bizleri karşılıyor. Sıcacık havada rüzgar estikçe güneş kremi kokuları, içimize doluyor. Spor yapmak için yepyeni alanlar açılıyor. Sabah yüzücüleri günün ilk ışıklarında denizde, açık hava antrenmanı yapanlar ise erkenden koşuya çıkıyor. Akşam yürüyüşleri serin bir rüzgar eşliğinde daha keyifli hale geliyor. Rengarenk meyve sebzeler beslenme saatlerine enerji katıyor, yaratıcı menülere ilham veriyor. Hepimiz yazı çok seviyoruz. Peki yılın en sevdiğimiz bu güzel sezonunda ne giysek yakışır? Hafif tişörtler, rahat sandaletler, nefes alabilen kumaşıyla tüm gün üstünüzde durabilen bir şort ve işte klasik yaz stili tamam! Güneşin tadını çıkarırken yazın bu birbirinden rahat ve basic kombinlerine kimse karşı koyamaz. Her an denize atlayabilir, suyla veya kumla temas edebilir, çimenlerin üstünde keyifle soğuk bir şeyler içebilir veya bir akşam üstü yemeği için aranıyor olabilirsiniz. Yazı iyice hissettiyseniz haydi başlıyoruz, çünkü beklenen büyük hummel yaz indirimi başladı!

Yazın keyfi hummel tişört ve deniz şortları ile çıkacak.

Yaz sezonunun tam ortasındayken, denizin güneşin keyfini çıkarırken, sezonun en trend parçalarına net %40 indirimlerle ulaşmak harika! Deniz şortları, plaj terlikleri, efil efil tişörtler, etekler, şortlar, sandaletler, sweatshirtler joggerlar, hoodieler birbirinden renkli tasarımlar ve trend ürünlerle dolu dolu bir yaza hazır mısınız? Yaz alışverişlerinin en çok aranan favorileri, hummel büyük yaz indiriminde! Eğer siz de rahatlığı, spor şıklığı ve günün her anında kurtarıcı parçaları tercih ediyorsanız hummel tam size göre alternatiflerle geliyor. hummel yaz koleksiyonuyla hemen tanışın, renkli yaz rüyası hiç bitmesin.

Yazlık demek rahatlık demek

Bizce her mevsim rahatlık ön planda ama yazın kıyafet tercihlerinde rahatlık ve hafiflik maksimumda olmalı! Sıcak havalarda hem vücut ısımızı dengede tutabilmek hem de hareket alanımızı sınırlandırmamak için doğru parçalar seçmek daha büyük önem kazanıyor. hummel yaz koleksiyonunun rahatlığı maksimize eden kalıpları, nefes alan kumaşları ve trend tasarımlarıyla konforlu ve özgün stiller yaratabilirsiniz.

hummel kalitesi ve konforuyla yaz indirimlerine merhaba

Plaj ruhunu ve güneşin ilham dolu enerjisini tüm yaz koleksiyonuna taşıyan hummel;  sezonun en güzel indirimleriyle yaz keyfini artırıyor. Tüm yazlık ürünlerde net %40 indirimler sayesinde hummel kalitesine büyük fırsatlarla ulaşmak şimdi mümkün. Spor şık stillerin favori yazlık parçalarında rahatlık ve şıklık bir bir arada!

Sezonun en sevilenleri hummel’da! hummel büyük yaz indiriminde

hummel’da keyifli bir sezon alışverişinin tam zamanı! Spor şık stillerin en sevdiği parçalar, büyük yaz indiriminde! Rengarenk kombinler, hafif kumaşlar ve tatili hatırlatan tasarımlarla yaz alışverişi yapmayı çok seviyoruz. Spor ayakkabıdan şapkaya, terlikten hoodie’ye, eşofman altından sporcu atletine, şorttan tişörte, tüm yazı hem rahat hem de şık geçireceğiniz parçalar büyük yaz indiriminde!

Plajda ve havuzlarda konforlu adımlar için tasarlanan terlikler, günlük spor kombinlerle en çok yakışan sneaker modelleri, en rahat jogger’lar, yaz akşamlarının vazgeçilmezi hoodie’ler, spor tarzınızı tamamlayacak tişört tasarımlarıyla sezonun trendlerini, indirimdeyken keşfedin. 

İkonik hummel tarzıyla yaz alışverişi tamamlansın

Sezonun ihtiyaçlarıyla son trendleri buluşturan hummel’da yılın beklenen fırsatları başladı. Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının tamamında; en ikonik hummel parçaları, en iyi indirim oranlarıyla sizi bekliyor. Tüm yazlık ürünlerde geçerli %40 indirimlerle aklınızda kalan ne varsa sepete eklensin, fırsatlarla dolu alışverişin keyfi çıkarılsın. Bu yaz, en trend hummel modelleriyle daha güzel. File yüzeyli hafif tabanlı sneaker’lar, ikonik tasarımlarıyla klasikleşen terlik ve sandaletler, yok gibi rahat edeceğiniz atlet ve tişörtler, denizde de size maksimum rahatlıkla eşlik eden mayo ve şortlar; hummel kalitesi ve spor şıklığıyla buluşuyor. Sezon boyunca dolabınızda mutlaka olması gereken parçaları indirimdeyken mutlaka keşfedin, hummel rahatlığı ve şıklığıyla yazın keyfini çıkarın. 

Yazın tadını çıkarmak için hummel yaz indirimi fırsatlarını kaçırmayın

Yaz alışverişi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri, kuşkusuz kumaş seçimi. hummel giyim kategorisinde tercih edilen kumaşlar da nefes alan yapısıyla artan sıcaklıklara karşı terlemeyi önlüyor, vücudun ideal sıcaklık seviyesinde kalmasına yardımcı oluyor. Size de doğru tercih edilmiş kıyafetlerle yaz boyunca sıcak havaların tadını çıkarmak kalıyor. Şimdi rahatlıkla şıklığı buluşturan hummel yaz koleksiyonunu en iyi fiyatlarla hemen keşfedin: https://hummel.com.tr/yaz-alisverisi-indirimleri

tatil sezonunun keyfini doyasıya çıkarın.

Güneşin enerjisi yeter diyenler burda mı? hummel büyük yaz indirimi başladı

Yaz başlasın diye sabırsızlananlar, güneş enerjisiyle dolanlar, yaz indirimini de kaçırmazlar. Çünkü yazın en güzel renkleri hummel’ın yaz koleksiyonuna ilham verir, sezonun enerjisini yansıtır. Gün boyunca terletmeden içinde rahatça hareket edebileceğiniz tişörtler ve atletler; plajlarda havuzda veya sporda ıslak alan kullanımını konforlu hale getiren terlikler, günün her anında tüm kombinlerle uyum sağlayacak sneaker koleksiyonları, akşamları mutlaka yanınıza alacağınız hoodieler, rahatça giy çık jogger modelleri, sporcu tayt şort atlet koleksiyonları, hummel’da en çok sevdiğiniz parçalar şimdi harika fiyatlarla, yazın vazgeçilmezi olmaya hazır. İster şehirde ister sporda ister tatilde; 

bu yaz her yerde hummel enerjisi sizinle…

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim