Anlık Bildirim

iOS 11.2'nin ilk Beta sürümü yayınlandı: iOS kullanıcılarını neler bekliyor?

Apple, iOS 11'in ikinci büyük güncellemesi olacak olan iOS 11.2'nin ilk Beta sürümünü yayınladı. Hata düzeltmeleri ve birtakım yenilikler içeren güncellemeye dair detaylar haberimizde.
Apple; yaklaşık 1.5 ay önce iOS 11'i kullanıcılar ile buluşturmuştu. Kullanıcılar iOS 11 ile birlikte birçok sorunla karşı karşıya kalırken Apple da bu sorunları çözebilmek adına şimdiye kadar 3 küçük ara güncelleme yayınladı lakin birtakım sorunlar henüz çözülebilmiş değil. iOS 11'i daha stabil ve hatasız bir sürüm haline getirmek isteyen Apple, iOS 11'in ilk büyük güncellemesi olacak iOS 11.1 için çalışmalarını başlatmıştı ve şimdiye kadar iOS 11.1 için 5 adet Beta sürümü yayınlandı ancak iOS 11.1 sürümü henüz yayınlanmamış olmasına rağmen Apple, iOS 11.2'nin geliştiriciler için ilk Beta sürümünü yayınladı. 

iOS 11.2 Beta 1 Sürümüyle Birlikte Gelen Yenilikler/Düzeltmeler 

  • Hesap makinesi uygulamasının hatalı çalışmasına neden olan bir animasyon sorunu düzeltmesi
  • Mesajlar uygulamasındaki kamera simgesi güncellemesi
  • Daha düzenli emojiler
  • TV uygulaması için bildirimler ayarı (Apple TV'deki içeriği kontrol etmek için "Şimdi Yürütülen" adında yeni bir seçenek ekleniyor.)
  • iPhone 8 ve iPhone X modellerindeki hareketsiz duvar kağıtları eski iPhone modellerine geliyor.
  • Test sürümlerindeki sorunların Apple'a geribildirim olarak bildirilmesi için bir geri bildirim uygulaması sunuluyor.  
Apple'ın henüz iOS 11.1'in final sürümünü yayınlamadan iOS 11.2'nin test sürecini başlatması bazı kesimler tarafından şaşırtıcı bir gelişme olarak nitelendirilirken iOS 11.1 sürümünün ise Kasım ayının başlarında kullanıcıların deneyimine sunulması bekleniyor. 
iOS 11.2'deki yeniliklere daha yakından göz atmak istiyorsanız aşağıdaki 9to5Mac'in hazırlamış olduğu inceleme videosunu izleyebilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim