Anlık Bildirim

İngiliz halkı Pre’e daha fazla ilgi gösteriyor

İngiliz halkı Pre’e daha fazla ilgi gösteriyor

Tanıtılmasından bu yana sürekli iPhone ile kıyaslanan ve Apple'ın Palm'ı üstü kapalı tehdit etmesine neden olan Pre'nin Avrupa macerasının başlamasına 1 hafta kala yapılan bir kamuoyu yoklaması İngiltere'deki teknoloji severlerin Pre'e iPhone'a kıyasla daha ilgili olduklarını gösteriyor.

TNS adlı araştırma şirketinin yaptığı ankete göre “Palm Pre'i satın alacak mısınız” sorusuna katılımcıların %26'sı evet-büyük ihtimalle evet cevabını verirken, “Pre için O2'a geçecek misiniz ?” sorusuna evet cevabı verenlerin oranıda %32 olmuş. TNS'nin bundan 2 sene önce de iPhone için gerçekleştirdiği aynı ankette ise katılımcıların %17'si iPhone'u satın alacaklarını belirtmişlerdi. Anket sonuçlarının satışlara da yansıyacağını düşünen yetkiler İngiltere'de Pre'nin iPhone'dan daha çok ses getireceğini belirtiyor.

Araştırma şirketine göre oranlardaki bu farklılığın ana nedeni Pre'nin iPhone'un 2007'deki çıkış fiyatına nazaran daha uygun paketlerle satışa sunulması. O2, Pre'i 24 ay sözleşmeli almak isteyen kullanıcılarından ek bir cihaz ücreti talep etmezken, 1.Nesil iPhone'da sözleşmenin yanında cihaz ücreti olarak 269 Pound alınıyordu. 2 Senelik iPhone kullanıcılarının da sözleşmelerinin bittiği bu dönemde Pre'nin kullanıcıya sunulması da Pre'e olan ilgiyi arttıran nedenler arasında gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim