Anlık Bildirim

Intel'in attığı taş kendini vurdu

 Intel'in geliştirdiği test programı Amd'yi daha hızlı çıkarttı. Hikayenin devamı altta.   

  Test programları piyasasında ünlü olan bir kişiye Intel Pentium 4'ün P III'e karşı sergilediği performans fazlasının gözler önüne serilmesini istediği için bir program hazırlatmaya başladı. Özellikle Rambus ram üzerinde durulurken daha büyük bir test programına geçilmesine karar verildi. Devam eden çalışma meyvesini verdi belkide en iyi test programlarından birinin betası ortaya çıktı.

   Program çeşitli bildiğimiz günlük programları aynı anda çalıştırarak ve çalışma hızlarnı karşılaştırarak sonuçlar veriyor. Bunun en güzel yanı ise günümüzün test programlarının yanı sıra aynı anda 4 program aynı şu an bilgisayarınızda olduğu gibi çalıştırılıyor. Herneyse konumuza geri dönelim.

   Program sonuçları şok oldu. Rambus'lu Intel Pentium 4 1.5 Ghz, DDR-Sdram'lu Athlon Thunderbird 1.2 Ghz tarafından yenilgiye uğratıldı. Hatta Pentium III 733 Mhz iki işlemcili bir makina bile yeni Pentium 4'ü geride bıraktı. Dolayısıyla program yazarı Intel ile ilgili 500 bin Dolarlık işide bırakmış oldu. Programın ise Deneme sürümü internette yayınlanmaya başladı. Tam sürüm için ise belirli bir miktar para alınıyor.
Konuyla ilgili bir haber ve download edebiceğiniz geliştirici firma sitesi aşağıda


New PC benchmark finds Pentium 4 wanting
Benchmark Studio (Beta 1.0) Now Available!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim