Anlık Bildirim

iPhone OS 4.0'ün ilk detayları belli oldu

Apple'ın akıllı telefon işletim sistemi iPhone OS'in 4.0'ın ilk detayları netleşmeye başladı. 27 Ocak'da düzenlenecek olan etkinlikte duyrulması beklenen iPhone OS 4.0, birçok kullanıcının beklediği Multitasking'i kısmen destekleyebilir.

27 Ocak tarihini 1 ay önce bizlerle paylaşan BGR'ın Apple'daki güvenilir kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre iPhone OS 4.0, karşımıza sistemin daha verimli ve hızlı kullanıma için kullanıcı arayüzünde ve birçok görselde yapılan değişikliklerle çıkacak. iPhone OS 3 ve öncesine göre daha geniş yelpazede çoklu dokunmatik özelliklere sahip olacağı da belirtilen OS 4.0, çoklu görev yani Multitasking'i dolaylı olarak desteklemesini sağlayacak yeni çözümleri bünyesinde barındıracak. Ancak Apple, iPhone OS 4.0 ile 2007'de satışa sunduğu 1.Nesil iPhone'a verdiği desteği sonlandırabilir çünkü BGR'ın kaynağı iPhone OS 4.0'ın sadece iPhone 3G ve iPhone 3Gs için kullanıma sunulacağını belirtiyor.

Not: Her ne kadar bilgileri veren kaynağın güvenilir olduğu söylense de, iPhone OS 4.0'la ilgili kesin bilgilere ancak Apple'ın resmi lansmanından sonra ulaşabileceğimizi unutmamak lazım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27655 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim