Anlık Bildirim

İşTcell avantajlar dünyası yenilendi

İşTcell avantajlar dünyası yenilendi

İşteKazan ile şirketlere yüzde 15 tasarruf fırsatı

İşTcell'in yenilenen İşteKazan Programı, kurumsal müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Sıfırdan iş kuran, işletmesini büyütmek isteyen, büyük düşünen ve rekabette fark yaratmayı hedefleyen müşterilerine, şirket giderlerini azaltacak zengin avantajlar dünyasının kapılarını aralayan İşteKazan Programı ile İşTcell müşterileri,  20 önemli markada yüzde 50'lere varan indirim sayesinde hiçbir ek ücret ödemeden ortalama yüzde 15 tasarruf edebilecek.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in iş dünyasına açılan kapısı İşTcell, marka iş birliklerini kurumsal müşterilerinin ihtiyaç, talep ve beklentileri doğrultusunda yeniledi. İşTcell'li şirketler, İşteKazan Programı çerçevesinde 20 büyük markada yüzde 50'lere varan indirim ve ortalama yüzde 15 tasarruf fırsatı yakalıyor.

Turkcell, kurumsal müşterilerine sunduğu benzersiz çözümlerle işletmelerin en yakın dostu olmaya devam ediyor. Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, yenilenen İşTcell ile kurumsal müşterilerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da verimliliği en üst düzeye çıkaran çözümler sunacaklarını vurgulayarak, mobil iletişim dışı faydalarla İşTcell'li şirketlere Turkcell'li olmanın ayrıcalıklarını yaşatmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kurumsal müşteriler için avantajlar dünyasının zenginleşmeye devam edeceğini belirten Sayın, "İşteKazan Programı'nın yenilenen ve zenginleşen avantajlar dünyası sayesinde sıfırdan iş kuran, büyük düşünen ve işletmesini büyütmek isteyen müşterilerimize özel avantajlar ve fırsatları, hiçbir ek ücret ödemeleri gerekmeden sunarak, şirket giderlerini azaltmalarını sağlıyoruz" dedi.

İşte Kazan'la 20 markada %50'lere varan tasarruf

İşteKazan Programı ile şirketler birçok maliyet kaleminde yüzde 50'lere varan indirim ile şirket harcamalarında ortalama yüzde 15 tasarruf sağlıyor. Turkcell'in "İşTcell'in Gücü İşletmenizin Gücü" diyerek 300 binin üzerindeki kurumsal müşterine sunduğu avantajlar, rekabette fark yaratmanın yolunu açıyor.

 

Kurumsal hattı olan tüm İşTcell'li şirketlerin ücretsiz yararlanabildiği İşteKazan Programı, 20 markada; gıda, akaryakıt, kargo, kurye, ofis malzemeleri, finans, güvenlik, yazılım, donanım, toplantı, eğitim, internet, teknoloji, konaklama, yemek, filo kiralama, insan kaynağı gibi pek çok harcamada yüzde 50'lere varan indirim imkânı sunuyor. İşTcell, şirketlerin öncelikli ihtiyaçlarını dikkate alarak, sektörlerinde en önde gelen 20 marka ile anlaşma yaptı. İşTcell'lilere indirim olanağı sunan markalar şunlar:

Akbank, Autodesk, Danone Hayat Su, Digiturk, Fleetcorp, Google, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Jolly Tour, Kariyer.net, LG-Nortel, Logo Yazılım, Microsoft, Migros, Petrol Ofisi, Pronet, Superonline, Teknosa, Ticket Restaurant, Yurtiçi Kargo, Yurtiçi Kurye

www.turkcellmedya.com

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim