Anlık Bildirim

Kanser Araştırmalarına Katılırmısınız ?

   Bu soruyu ciddi ciddi sorabiliyorum çünkü karar artık size kalmış. Seti@Home gibi evinizde nasıl uzaylı arıyacaksanız artık kansere çareyi yine evinizde arayacaksınız. Nasıl mı size gönderilen 100 protein'in bir birbirleri ile olan ilişkilerini inceleyerek. Merak etmeyin bu işi siz değil bilgisayarınız otomatik yapacak. İşi bittiğinde netten çözümlemeleri gönderecek tekrar yenilerini alacak.

   Bütün herşey otomatik olacak ve isterseniz sadece bilgisayarınız ekran koruma modundayken yapacak. Hatta benim gibi bir kimyager için böyle moleküllerin birbirleri ile ilişkilerini seyretmek ayrı bir zevk. Hem yapılacak işler daha çok. Mesela daha tarih Dijital forma dönüştürülecek buda her gazete yada microfilmin işlenmesi ile yapılacak. Dahası Genetik araştırmalarda kullanılacak.

   Ancak herşey güllük gülüstanlık değil. İnternet'in önemli sitelerinden slashdot'ın buldukları oldukça ilginç. Bu United Devices'ın sitesinde ki bu size bu programı sağlayan kuruluşun sayfalarında bu işlemci gücününü satabileceğini anlatan yazılar var. Ve kuruluş resmen sahip olduğu işlem gücünün reklamını yapıyor. Zaten UD programı sizin seçtiğiniz değil istediği işi yapıyor. Bu şimdilik Kanser ama ilerde ne olacak.

   Bir ikinci önemli görüş ise Bulunabilecek Kanser ilacının geleceği. Tahmine göre Oxford üniversitesi patenti alacak ve pahalı bir şekilde ilaç firmasına haklarını satacak sonrada ilaç doğal olarak pahalı satılacak taaki 20 yıllık patent süresi doluncaya kadar. Seçim size kalmış. Link'ler aşağıda.

United Devices Cancer Research Project (Müthiş Projenin Olduğu Yer)
Philanthropy Redefined (Eleştiri yazısın adresi)
Global MetaProcessor™ Service ( Buda satış reklamının yapıldığı yer)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim