Anlık Bildirim

Kingston HyperX 3500 İncelemesi

Türkiye'deki en ünlü ram üreticisi Kingston'ın özellikle overclock meraklıları için ürettiği ramlerin ilk incelemeleri nette yer almaya başladı. Bu incelemelerde aşırı düşük zamanlamalarda ve hatta verilen değerin üzerinde daha düşük zamanlamalarda çalışabildiği görülmüş. Anlaşılan Kingston bu ürün serisinin (PC-3000, PC-3500) fiyatını da makul tutabilirse oldukça başarılı olacağı kesin.

Özellikle PC-3000 ve PC-3500 seviyesi ürünlerin sunulması oldukça zekice zira şu sıralar DDR-400'den gerçek anlamda yararlanan son kullanıcının kullanabileceği bir anakart yada sistem mevcut değil. Onun için PC-3000 fiyat performans yönünden çok güzel bir seçim olabilir.

Amd sistemler için bu ram ile 3 Gb/sn veri transfer hız sınırı aşılmış (200 Mhz senkronize FSB ile). Intel için olan versiyonda ise 3,5 Gb/sn hızıda aşılmış. Bildiğiniz gibi overclock esnasında bu ram'lerin hem çok hızlı hem de aşırı düşük zamanlamalarda çalışması gerek. İncelemelere bakılırsa Kingston'ın bu konuda rakiplerinden geri kalır bir yanı yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim