Anlık Bildirim

Kısa haberler ...

AMD, AM2' nin çıkış tarihini öne aldı

Normalde Computex fuarı ile beraber Haziran ayında resmi olarak duyurulması beklenen AMD' nin yeni platformu AM2' nin çıkışı 2 hafta erkene alındı. İşlemci ve anakartların şu anda hazır olduğu biliniyor. Intel' den ne kadar önce piyasaya yayılırsa pazardan o kadar çok pay kapacağının farkında olan AMD' nin , Conroe işlemcilerinin çıkışının da yaklaşması ile bölye bir karar vermiş olduğu düşünülüyor.

Sahte iPod' lar piyasada

Piyasanın en popüler ve en çok satılan mp3 oynatıcıları, Apple' ın iPod Nano ve iPod Shuffle modelleri. Bazı uyanıklar bu modelleri taklit edip sahtesini üretmişler. Sahte olan iPod Nano, orjinalinden ince ve uzun ekrana sahip, ayıca play tuşu üzerinde simge var ve dış kaplama kalitesindeki kalite farkı biraz dikkatli gözlerin hemen fark edebileceği cinsten. Taklit iPod Shuffle' da ise shuffle özelliği ve batarya göstergesi eksik. Kutulamada da ufak farklar gösteren sahte iPod' lara dikkat etmek gerekiyor.

Philips' ten reklam sevmeyenlere karşı önlem

Philips' in üretmeyi planladığı yeni tunerlar , dijital TV yayınları sırasında reklamlar başladığı zaman kanal değiştirmeyi engelliyor. Reklamların etkinliğini arttırması düşünülen teknolojinin uygulanıp uygulanmayacağı yada ne zaman uygulanacağı henüz belli değil. Piyasadaki çoğu üründe Philips' in tunerları kullanıldığı göz önüne alınıca oluşacak durum birçok kullanıcının canını sıkacak gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim