Anlık Bildirim

Kısa haberler ...

Asus 1.3Megapiksel kamera entereli 20" LCD sini duyurdu

Webcam diye tabir edilen, son yıllarda oldukça yoğun kullanılan ve dizüstü bilgisayarlarla beraber gömülü olarak geleye başlayan web kameraları, Asus' un duyurduğu PW201 LCD model 20" LCD monitör ile beraber artık LCD' lerle beraber gelmeye başlıyorlar. 16:10 yani widescreen diye tabir ettiğimiz geniş ekrana sahip olan monitör, 1680x1050 çözünürlüğe kadar çıkabiliyor. Üzerindeki kamera 1.3 Megapiksel ve usb aracılığı ile bilgisyaraya bağlanıyor. DVI-D, D-SUB VGA, Composite, S-Video gibi bağlantı portlarına sahip olan LCD oldukça profesyonel duruyor. Kontrast oranı 800:1 olan monitörde ayrıca 2x3watt gömülü hoparlörler bulunuyor.

LG' den 250Gb hafızaya sahip HD LCD televizyon

LCD ve televizyon teknolojosinde Philips ile beraber oldukça önemli bir yere sahip olan LG Electronics, 250Gb DVR hafıza kapasitesine sahip, plasma LCD televizyonunu duyurdu. Geçen seneki modelin aksine 160 yerine 250Gb hafızaya sahip olan televizyon 13 saat boyunca HD görüntü kaydedebiliyor. 1080p çözünürlük hassasiyetine sahip olmasından dolayı "full HD" diye sunulsada, daha önce de burada belirrtiğimiz gibi henüz tam olarak oturmuş bir HD görüntü formatı yok. Yani 6 ay sonra çıkabilecek yeni bir özellik sebebi ile bu televizyon HD görüntü ile % 100 uyumlu kalmayabilir. Henüz fiyatı hakkında bilgi bulunmayan LG 47LB1DR, 5000:1 kontrast oranına ve tam 47" genişliğe sahip.

Kısa haberler ...

Nokia ve Ati ortaklıklarını duyurdular

Cep telefonu pazarının en güçlü üyesi Nokia ve ekran kartı pazarının en güçlü iki üreticisinden biri olan Ati, Nokia ürünlerinde multimedya işlemcisi için ortak çalışacaklarını açıkladılar. Uzun süreli bir ilişki olacağı belirtilen duyuruda, önümüzdeki bir yılda ATI' nin Imageon isimli işlemcisinin geliştirilip kullanıma hazır hale geleceği söyleniyor. Ati' nin bu işlemcisinin son kullanıcıya nasıl yansıyacağı tam olarak bilinmese de, çok daha güçlü 3 boyutlu uygulamalar, daha kaliteli ses ve çok daha esnek avuçiçi ürünlerin bizleri beklediğini söylemek zor olmasa gerek.

Kısa haberler ...

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim