Anlık Bildirim

Logitech MX 1000 Çıktı: Dünyanın ilk lazer aydınlatmalı faresi

Dünyanın en iyi fare üreticisi yeni versiyonunu piyasaya sundu. Bu modelde en büyük yenilik farklı bir aydınlatma sistemi kullanılması ve aydınlatma sistemi sayesinde daha önce kullanılamayan alanlarda kullanılmasına izin verirken duyarlılığıda 20 kat arttırıyor. Bu yüzeyler parlak beyaz yüzeylerden tutun masalar, koltuklar, insan derisi bile olabiliyor artık kısaca mouse pad derdiniz kalmadı diyebiliriz. Umarım yakında mini notebook fare versiyonlarıda için üretilir.

Kablosuz fare kullanılmadığı zamanlar şarj edilmek üzere bir tutacağa konulabiliyor. Üzerinde pil durumunu gösteren bir led mevcut.Her zamanki FastRF teknolojisi ile kablosuz olması ona erişim süresinde bir kayıp yaşatmıyor oyuncular bu nedenle rahatça alabilirler. Başka bir yenilikde kaydırma tekerleğinin sağa sola yaslanması ile ekranın sağ ve sol tarafına doğru kaydırma yapılabilmesi biliyorsunuz bu Microsoft'un son farelerinde mevcut idi.

Sol taraftaki ileri geri tuşlarının arasına program değiştir tuşu eklenmiş ki oldukça yararlı olabilmekte, en azından eski yerine göre çok iyi bir yerde ve başka amaçlarlada kullanılabilir. Her zamanki uygun şeklini koruyor yalnız dikkat bu nedenle küçük ellerde rahatsızlık yaratabilir. Tekerlek çevirmekten sıkılanlara hızlı kaydır tuşları artık daha basılabilir yerde. Normal tuşlar ile beraber toplam tuş sayısı ise 10.

Aşağıda normal bir optik fare ve lazer farenin kameralarının çektikleri resimleri ve tutacağına yerleştirilmiş durumdaki halini görebilirsiniz ;

 
Logitech MX 1000 Çıktı: Dünyanın ilk lazer aydınlatmalı faresi

Fiyatı ise bütün bu yeniliklere rağmen oldukça iyi denilebilir tavsiye edilen satış fiyatı 79$ ki bu Türkiye piyasasında genelde kullanılan değer. Farenin kısa zaman içersinde ülkemize gelmesini bekleyebilirsiniz. Firma bir ay içersinde yeni klavyelerinide satışa sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim