Anlık Bildirim

Magisk'in geliştiricisi John Wu, Google'ın Android güvenlik ekibine katıldı

Teknoloji devi Google, önemli bir hamle yaparak Apple'da çalışan Magisk'in geliştiricisi John Wu'yu Android Platform Güvenliği ekibine dahil etti.

Magisk'in geliştiricisi artık Android güvenliği ekibinde Tam Boyutta Gör

Magisk geliştiricisi John Wu, Android işletim sisteminin güvenlik açıklarından korunmasından sorumlu olan Google'ın Android Platform Güvenliği ekibine katıldığını söyledi. Wu,yaptığı bir Twitter paylaşımı ile yeni işini duyurdu.

Apple'dan Google'a

Wu tarafından 2016 yılında geliştirilen Magisk, rootlu cihazlarda Android kullanıcılarının Google'ın SafetyNet'in sürekli artan kullanımına rağmen cihazlarını normal şekilde kullanmaya devam etmelerini sağlıyor.

John Wu, 2019 yılında Apple'da Siri'nin temel platformunda staj yaptı. Daha sonra şirkette Makine Çevirisi üzerine tam zamanlı bir işe geçti ve yaklaşık bir yıldır aynı iş üzerinde çalışıyordu ancak Google'a katılmak için Apple'dan ayrıldı.  

Wu işi ile alakalı Twitter hesabından: "Eskiden "diğer tarafta" olan yetenekli insanlarla birlikte çalışacağım için çok heyecanlıyım. Gerçekten gelecekte üzerinde çalışacağım şeyi dört gözle bekliyorum!" ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yaptı. Wu'nun ekip içinde üstleneceği görev henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim