Anlık Bildirim

Maingear'dan enerji verimli oyuncu bilgisayarı; Pulse

Maingear'dan enerji verimli oyuncu bilgisayarı; Pulse

Alienware ve VoodooPC ile benzer şekilde oyunculara özel yüksek performanslı sistemler hazırlayan Maingear firması, Core i7 platformunu temel alan ePhex Elite kod adlı sisteminden sonra enerji verimli yeni bir masaüstü bilgisayarını daha kullanıma sundu. Firmanın Pulse olarak isimlendirdiği kompakt tasarımlı yeni bilgisayara Zotac'ın GeForce 9300 yonga seti Mini-ATX anakartı yataklık ediyor. Tercihe göre çift çekirdekli Core 2 Duo (E7500/E8600) veya ısıl güç tasarımı 65 Watt olarak belirlenen dört çekirdekli Core 2 Quad (Q8200s/Q9400s) işlemcileriyle konfigüre edilebileceği belirtilen sistem ayrıca 8GB'a kadar DDR2 bellek desteği, 500GB'a kadar sabit disk seçeneği ve 160GBa kadar SSD opsiyonu ile birlikte sunuluyor.

Oyuncuları hedef alan bir bilgisayarın en önemli donanımı olarak sistemin ekran kartı seçeneklerine baktığımızda ise karşımıza bir GeForce 9600GT diğeri ise GeForce 9800GT olmak üzere iki alternatif çıkıyor. Tabii her iki ekran kartının da Green Edition serisi dahilinde hazırlanan "ECO" modeller olduğunu yani standart modellere kıyasla hem %40'a varan oranda daha az güç tükettiklerini hem de çalışmak için ek güç girişine ihtiyaç duymadıklarını da belirtelim.

Kompakt boyutlu ve enerji verimli sistem isteyen kullanıcılar için hazırlanan Maingear Pulse, 799$'dan başlayan fiyatla satışa sunulmuş durumda.

Maingear'dan enerji verimli oyuncu bilgisayarı; Pulse

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim