Anlık Bildirim

Maingear'dan Phenom II X6 işlemcili yeni oyuncu sistemi: Vybe

Nvidia sayesinde popülerliliği hızlı bir şekilde artan yüksek performanslı sistem üreticisi Maingear, 6 çekirdekli Phenom II X6 işlemcilerini kullandığı yeni oyuncu sistemini duyurdu. VYBE adını taşıyan ve sınırlı sayıda üretileceği belirtilen yeni sistem, 2.8GHz'de çalışan Phenom II X6 1055T veya 3.2GHz'de görev yapan ayrıca çarpan kilidi açık olarak gelen Phenom II X6 1090T Black Edition ile konfigüre edilebiliyor.

Kullanıcıların 4GB ya da 8GB bellek kapasitesiyle alabileceği Maingear VYBE'ye, 640GB kapasiteli sabit disk eşlik ediyor. Ekran kartı olarak ATi Radeon HD 5670 ve ATi Radeon HD 5830 olmak üzere iki farklı seçenek ile sunulan sistem, 500 Watt kapasiteli güç kaynağı ile sunuluyor. Maingear tepe yöneticisi Wallace Santos açıklamasında, AMD'nin yeni teknolojisi, oyunculara ve içerik yaratıcılarına 6 çekirdekli işlemci performansını, şimdiye kadar daha önce olmayan fiyatlarla sağlama imkanı verdiği açıklandı.

Windows 7 Home Premium işletim sistemiyle gelecek Maingear Vybe, tercih edilecek donanım konfigürasyonuna göre 999$ seviyesinden başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim