Anlık Bildirim

Modifikasyon için en uygun güç kaynağı: XG Magnum 500 Watt

Eğer harika güzel bir kasanız varsa ve yeni bir güç kaynağı almayı düşünüyorsanız mutlaka XG Magnum 500 Watt'ı listenize alın çünkü bu güç kaynağının görünüşü şimdiye kadar üretilen arasında kanımca en iyisi. Dış taraftaki LCD ekranı sadece gösteriş amaçlı değil sıcaklığı ve sisteme verdiği güç ve voltaj değerlerini size gösteriyor. Alüminyum şasisi kasanız ile tam uyumlu harika görünüşü yaratırken, havalandırma deliklerinden içerde görünen bakır soğutucular müthiş bir renk katmış. Modüler kablo sistemine sahip güç kaynağı ile beraberinde gelen UV duyarlı, parlak gümüş ve yuvarlak kablolardan istediğiniz/gerektiği kadar takabiliyorsunuz.

Fan dönerse çok düşük seviyede 5-10 dBA seviyesinde bir gürültü oluşturan onun dışında sessiz kalan Magnum, soğutma yapısı olarak kasa dışına ısı pompaları ile uzanan sistemine ve gümüş renkli alüminyum kasasının mazgalarından oluşacak hava akımına güveniyor. Ancak bunun yeterli olmadığı durumlarda ise içersindeki fan dönmeye başlıyor oda yetmez ise birazcık hızını arttırıyor giriyor. Fanın devreye girmesi ise ancak 350 Watt güç tüketimi civarında gerçekleşiyor. Bu yüzden çoğunlukla fana ihtiyaç olmayacağı söylenebilir.

Voltaj değerleri arasında iki adet 12V hattına sahip ürün her birinden 15 Amper verebilmekte. Güç kaynağı oda sıcaklığında 500 Watt vermek üzere tasarlanmış ancak genelde çalışırken fan fazla hızlı dönmediğinden 50 °C çıkarsa 400 Watt üretiyor. Amper değerleri bakımından çok iç açıcı olmadığı söylenebilir. Ancak bu güç kaynağının amacı en üst seviye amper değerlerini vermek değil harika bir görünüme sahip olmak ve hibrit fan yapısı ile en sessiz olmak. Not olarak ürünün 600 Watt'lık versiyonuda mevcut fakat daha pazarda değil.

Güç kaynağının aşırı büyük boyutları belki ufak kasalarda sorun çıkarabilir ama kimin ufak bir kasada böyle güzel bir şeyi barındıracağıda zaten bir soru işareti . Yinede aklınızda olsun soğutma çıkıntısı ile 23 cm'e ulaşan uzunluğu dikkat çekici. Kanımca en büyük özelliklerinden biriside "Hayat Boyu Garanti" veren ilk model olması. Böylece bozulduğu zaman kolayca tamir ettirme imkanınız olacak ki bence firma bunun olmayacağını düşünmüş ki garantisini vermiş. Fiyatıda oldukça makul 140$ civarında olan ürün yurt dışında satılıyor ancak ülkemize daha girmedi.

Güncelleme: Firebal XG'nin kasaları dahil tüm ürünlerini 1-2 ay içersinde ülkemize getirecekmiş. Fiyatlarda yurt dışına yakın olacağını belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim