Anlık Bildirim

Motom'dan XP'li Mobil internet cihazı: M7

Çin merkezli elektronik firmalarından Motom, mobil internet cihazları arasına bir yenisini daha ekledi. Her ne kadar ülkemizde rastlamakta oldukça zorlandığımız MID'lerin en yenisini kısaca yakından bakalım.

Yarı iletken devi Intel'in MID'ler için geliştirdiği çözümlerden olan Menlow ailesinin 1.1GHz frekansındaki işlemcisinden gücünü alan M7, 1024x600 piksel çözünürlüğünde görüntü sağlayan 7 inçlik ekrana sahip.. Üzerinde Intel'in dahili grafik yongaseti GMA 500'ü ve 1GB'lık bellek bulunduran üründe depolama alanı olaraksa 32GB'lık katı hal sürücüsüne yer verilirken, işletim sistemi olarak Windows XP kullanılmış. M7, Wi-Fi ve 3G kablosuz teknolojilerini desteklerken, video görüşmeleri için 1.3 megapiksellik internet kamerasıyla geliyor. İşaretleme birimi olarak kalem ve touchpad'in kullanıldığı M7 enerji ihtiyacınıysa 4800mAh'lik pilinden karşılıyor.

2 adet USB 2.0 ve HDMI portuna da sahip olan M7'nin ne zaman ve ne kadarlık satış fiyatıyla kullanıcıya sunulacağıysa şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim