Anlık Bildirim

Nokia T20 tablet tanıtıldı: 2K ekran, metal gövde ve Unisoc işlemci

HMD Global bugün beklenildiği gibi yeni bir tablet duyurdu. Nokia T20 olarak adlandırılan model şirketin Nokia markası altında piyasaya sürdüğü ilk tablet olma özelliği taşıyor.

Nokia T20 tablet tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Nokia markasının lisans haklarını elinde bulunduran HMD Global sonunda ilk tabletini piyasaya sürdü. Nokia T20 olarak adlandırılan model büyük ekran, stereo hoparlörler ve yüksek kapasiteli pil gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Cihaz 2000 × 1200 (2K) çözünürlük ve 400 nit maksimum parlaklık değerine sahip 10.4 inç LCD ekran taşıyor. Fırçalanmış metalden yapılmış gövdesi ile dikkat çeken tablette parmak izi tarayıcısı yok. Bunun yerine yüz tanıma teknolojisi sunuyor.

Nokia T20 tablet tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

İki farklı versiyonu var

Nokia T20'nin kalbinde iki Cortex-A75 (1.8 GHz) ve altı Cortex-A55 (1.8 GHz) çekirdeği içeren sekiz çekirdekli Unisoc T610 işlemci yer alıyor. Tabletin 4 + 64 GB LTE ve 3 + 32 GB Wi-Fi olmak üzere iki farklı versiyonu mevcut. Her ikisinin de 512 GB'a kadar microSD kart desteği sunduğunu belirtelim.

Cihazın arka panelinde 8 megapiksel, ön yüzünde ise 5 megapiksel kameraya yer verilmiş. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 15W hızlı şarj özellikli 8.200 mAh'lik bataryasından alan tabletin kutusundan 10W'lık bir şarj cihazı çıkıyor.

Nokia T20 tablet tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de açıklandı

Nokia T20'nin iki büyük Android güncellemesi ve üç yıl boyunca aylık güvenlik güncellemelerini alacağı belirtildi. Tablet kutudan Android 11 yüklü şekilde çıkıyor. Son olarak OZO Playback Panorama teknolojisini destekleyen stereo hoparlörlerin, görüntülü aramalarda ve film izlerken yüksek kaliteli sağladığını da ekleyelim.

Nokia T20'nin fiyat etiketleri şu şekilde:

  • 3/32 GB [Wi-Fi] - 250 dolar
  • 4/64 GB [LTE] - 275 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim